vineri , 22 septembrie 2023

Absurd: două treimi dintre femei se machiază când merg la sala de sport

makeup

Pentru două treimi dintre femeile britanice, chiar și mersul la sala de sport presupune pregătiri minuțioase, care includ nu doar găsirea unui echipment potrivit, ci și o ședință de machiaj!

Potrivit unui sondaj publicat de Daily Mail, două treimi dintre britanice s-ar machia înainte de participarea la un maraton sau pentru o alergare în parc, iar 60 % dintre ele au spus că își aplică machiaj de fiecare dată când merg la sala de sport. „Britanicele doresc să arate mereu bine în public, iar sala de fitness este unul dintre cele mai populare locuri sociale acum. Asta cu atât mai mult cu cât inovaţiile în domeniul machiajului – mascara rezistent la apă, creme şi fond de ten care permit pielii să respire – sunt din ce în ce mai avansate”, spune Emma Leslie, reprezentanta portalului escentual.com, care a realizat sondajul.

Deși gestul de a te machia înainte să faci mișcare poate trece cu ușurință drept absurd, el nu ar mai trebui, de fapt, să ne surprindă, având în vedere că puține persoane merg la sală cu unicul scop de a face mișcare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *