miercuri , 18 mai 2022

Actorul John Rhys-Davies, Gimli din „Stăpânul inelelor”, vine în România

gimli1

Legendarul actor John Rhys-Davies, cunoscut pentru rolul „Gimli” din trilogia „Stăpânul inelelor”, vine să îşi întâlnească fanii din România la East European Comic Con (EECC), pe 30 şi 31 martie 2013, la Palatul Naţional al Copiilor.

John Rhys-Davies va participa, alături de Finn Jones, actorul care interpretează rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial „Game of Thrones” („Urzeala Tronurilor”), la Main Panel-urile organizate în cele două zile ale convenţiei Comic Con. Pentru aceste conferinţe speciale, se vor pune în vânzare, cu o lună înainte de evenimentul EECC, 650 de bilete/zi care vor asigura accesul vizitatorilor numai la Main Panel-uri. Numărul total al biletelor este de 4000/zi. Aceste bilete oferă acces general la toate evenimentele din cadrul convenţiei, cu excepţia conferinţelor speciale.

Actorul galez a jucat pe scenă alături de Harrison Ford şi Sean Connery, în „Indiana Jones”, regizat de Steven Spielberg, interpretându-l pe carismaticul Sallah. De asemenea, John Rhys-Davies a fost Generalul Leonid Pushkin din „James Bond 007: The Living Daylights”, pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor „Shogun”, precum şi profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune „Sliders”. Pe lângă rolurile de succes din filme artistice, John Rhys-Davies şi-a împrumutat vocea multor personaje de animaţie precum Cassim din „Aladdin and the King of Thieves”, Man Ray din „SpongeBob SquarePants” şi unor personaje din jocuri video precum „Gimli”, din jocurile video „The Lord of The Rings” şi Tobias din „Freelancer”.

Informaţii suplimentare despre convenţia EECC se găsesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro şi pe pagina de facebook a EECC.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus