joi , 7 decembrie 2023

Actorul Nae Lăzărescu a murit, la 72 de ani

NL

Actorul Nae Lăzărescu a murit, joi dimineață, în locuința sa, la vârsta de 72 de ani. Surse medicale spun că artistul suferea de o boală cronică a ficatului și urma un tratament la Spitalul Fundeni din București.

Vestea a fost confirmată de directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel. Vineri, la prânz, trupul neînsuflețit al lui Nae Lăzărescu va fi depus în instituția teatrală, unde admiratorii îi pot aduce un ultim omagiu. Actorul va fi îmormântat sâmbătă, la Focșani.

Născut pe 8 septembrie 1941, Nae Lăzărescu este cunoscut mai ales pentr scenetele comice pe care le-a interpretat, de-a lungul vremii, alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru. Timp de aproape o jumătate de veac, artistul a jucat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, realizând cuplete împreună cu Vasile Muraru. Multe dintre acestea s-au transformat în programe de televiziune de succes.

Nae Lăzărescu a jucat și în filme precum „Șantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiție” sau Viraj periculos”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *