vineri , 1 decembrie 2023

Actorul Philip Seymour Hoffman a murit, la 46 de ani

PSH

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică dimineața, în apartamentul său din New York, au declarat reprezentanți ai poliției americane pentru Wall Street Journal. Celebrul artist avea 46 de ani.

Philip Seymour Hoffman a fost descoperit în baia apartamentului său din Manhattan, în jurul orei 11.15, de către scenaristul David Katz, care a sunat imediat serviciile medicale de urgență. Conform site-ului TMZ.com, specializat în exclusivități despre viața celebrităților, Hoffman ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri. Aceeași sursă afirmă că polițiștii au găsit un ac de seringă înfipt într-unul dintre brațele actorului. Medicii l-au găsit pe Hoffman inconștient și au declarat decesul la scurt timp după ce au ajuns la locuința acestuia. Cinci pungi de heroină, folosite, au fost găsite alături de trupul neînsuflețit al starului, iar alte două, sigilate, se aflau în aceeași încăpere.

Philip Seymour Hoffman s-a confruntat multă vreme cu dependența de droguri. El reușise să renunțe la ele în urmă cu 23 de ani, dar a recidivat în 2012, iar în primăvara lui 2013, se internase într-o clinică ce tratează dependența de heroină.

Philip Seymour Hoffman avea în palmares un premiu Oscar pentru rolul său din „Capote” (2006) și mai fusese nominalizat la distincțiile Academiei Americane de Film pentru partiturile din „Charlie Wilson’s War”, „Doubt” și „The Master”. Starul era cunoscut și pentru rolurile lui din filme precum „Talentatul domn Ripley”, „Cold Mountain”, „The Ides of March” sau „Moneyball: Arta de a invinge”.

De 14 ani, Hoffman se afla într-o relație cu Mimi O’Donnell și avea trei copii: Cooper (10 ani), Tallulah (șapte ani) și Willa (cinci ani).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *