joi , 7 decembrie 2023

Adela Popescu joacă în „Nunta perfectă”, la Teatrul Elisabeta

Adela Popescu

Inteligen, echilibrată şi puternică, libertină ca un Casanova declinat la feminin, o femeie care le-a făcut pe toate şi pe toţi, dar care ascunde un mare secret – aceasta este Narcisa, personajul pe care Adela Popescu îl interpretează în Nunta perfectă”, un spectacol de Alan Ball, produs de agenţia de talent management şi comunicare Talentivity, care va avea premiera pe 11 şi 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

O femeie al cărei farmec poate îngenunchia orice bărbat şi tocmai din această cauză a ajuns să se blazeze şi să se gândească serios dacă nu i-ar fi mai bine singură – în acest punct se găseşte Narcisa, personajul Adelei Popescu. Ea are grijă de toate prietenele ei, le ascultă, le oblojeşte rănile, dar ascunde cu grijă un mare secret.

„Nu este uşor să interpretez rolul Narcisei”, spune Adela Popescu, „pentru că e un personaj pe care nu-l poţi încadra într-o tipologie clară. Narcisa trebuie să aibă un echilibru, pentru că e liantul între toate celelalte personaje. E şi destul de libertină – are senzaţia că s-a culcat cu jumătate dintre cei prezenţi la nuntă – aşa că trageţi voi concluziile! Şi o poveste elocventă pentru ea – într-o parcare se întâlneşte cu o fostă cunoştinţă, pe care nu o recunoaşte. Bărbatul îi cere o nouă întâlnire, iar Narcisa – 300 euro. Cam aşa este ea!”

Adela Popescu o consideră pe Narcisa „vocea spectatorului”, pentru că întreabă ceea ce ar întreba oricine din public. Însă cu toate că Adela Popescu o apreciază pe Narcisa pentru că este inteligentă, echilibrată şi puternică este totuşi ceva ce îi reproşează: „Faptul că participă la nuntă! Ea este certată cu Tracy, mireasa, şi consider o ipocrizie faptul că se află acolo!”, spune Adela.

Alături de Adela Popescu, spectacolul „Nunta perfectă”, regizat de Eugen Gyemant, îi va aduce pe scenă pe Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Cătălina Grama şi Dan Rădulescu.

În „Nunta perfectă”, costumele realizate de AlmaZ constituie un spectacol în sine. Foarte elaborate, sugestive, o adevărată explozie de culori, fiecare costum spune o poveste, care o completează pe cea a personajului care-l poartă. „Prin costum, Tracy îşi spune părerea despre fiecare dintre noi, domnişoarele de onoare!”, subliniază Adela Popescu.

De ce ar trebui spectatorii să vadă „Nunta perfectă”? „Pentu că este o comedie care le va face seara mai frumoasă, dar vor fi puşi faţă în faţă şi cu o oglindă a lor – fiecare femeie din acest spectacol reprezintă o tipologie. Aşadar, sunt o oglindă a realităţii din lumea noastră. Fiecare spectatoare probabil că s-a regăsit la un moment dat în viaţă – poate chiar în acest moment – într-una dintre situaţiile prezentate. Şi ar mai trebui să meargă la “Nuntă perfectă” pentru că vor vedea cele mai frumoase costume din câte există în acest moment la orice alt spectacol de teatru”, mai spune Adela Popescu.

Biletele se pot cumpăra online de pe bilet.ro şi de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *