duminică , 25 iulie 2021

Adrian Sârbu a demisionat de la șefia companiei CME, deținătoarea postului ProTV

As2

Adrian Sârbu a demisionat, astăzi, din funcțiile de Președinte și Chief Executive Officer al Central European Media Entreprises Ltd, anunță un comunicat de presă al companiei.

„Adrian Sârbu a jucat un rol decisiv în cadrul companiei pentru aproape două decenii. A început ca partener al CME în 1995, când compania a lansat postul PRO TV pe piaţa din România. Ulterior, din 2007 până în 2009, a ocupat funcţia de Chief Operating Officer al companiei. Din 2009 a fost Preşedinte şi CEO al CME”, se arată în comunicatul citat de mediafax.ro.

Ronald Lauder, fondatorul CMR, a ținut să-i mulțumească lui Adrian Sârbu pentru „numeroasele contribuţii la succesul companiei CME, pentru pasiunea, dedicarea şi viziunea creativă de excepţie de care a dat dovadă încă din 1995”. Totodată, Lauder se  arată recunoscător pentru faptul că Sârbu ar fi reușit sp mențină compania în poziția de lider pe piață, în ciuda condițiilor economice dificile din ultimii ani. „În toată această perioadă, Adrian a creat şi implementat strategia multichannel pentru CME şi divizia new media. Şi-a îndeplinit cu succes atribuţiile de CEO, reuşind să menţină compania în poziţia de lider de piaţă într-un context macroeconomic foarte dificil şi într-o perioadă de tranziţie a industriei media. Îi suntem recunoscători lui Adrian pentru toate aceste realizări şi ne dorim să continuăm colaborarea şi în viitor”, spune Ronald Lauder. La rândul său, Adrian Sârbu declară: „Este o organizaţie extraordinară, cu oameni foarte talentaţi. Sunt încrezător în succesul companiei şi în viitor. Misiunea mea la CME a fost îndeplinită”.

Adrian Sârbu rămâne angajat CME până la 1 ianuarie 2014. Între timp, Duco Sickinghe, membru al boardului, a fost desemnat la șefia comisie directoriale până la numirea unui CEO permanent.

Adrian Sârbu este unul dintre cei mai importanţi acţionari individuali în CME, ca urmare a fuziunii dintre CME şi Media Pro din 2009, şi deţine Mediafax Group.

Foto: www.capital.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus