miercuri , 4 octombrie 2023

Agnetha Fältskog: Îmi este milă de starurile pop din prezent

Agnetha Fältskog

Agnetha Fältskog, una dintre fostele soliste ale trupei ABBA, spune că îi este milă de vedetele pop ale acestei perioade, întrucât lumea muzicală este „un loc dur pentru tinerii artiști”.

Artista a declarat, într-un interviu pentru revista Attitude, că artiștii de azi sunt supuși unor presiuni extrem de mari, iar unii dintre ei sunt prea sensibili pentru a le face față. Ea a dat exemplu cântărețelor Britney Spears – care a avut o cădere nervoasă în urmă cu câțiva ani – și Amy Winehouse, care a murit, în 2011, din cauza problemelor cu alcoolul. „Trebuie să fie greu pentru oameni ca ea să intre în această industrie atât de tânără. Moartea lui Amy Winehouse a fost foarte tragică. Vocea ei era uimitoare”, a declarat Agnetha Fältskog.

Agnetha, în vârstă de 63 de ani, a fost vocalistă a trupei ABBA alături de Anni-Frid Lyngstad şi a recunoscut că faptul că avea o parteneră de scenă a fost un avantaj. „Dacă Frida era obosită sau tristă, ziceam «ok, o să muncesc cât pentru două persoane» şi ea făcea acelaşi lucru pentru mine. Deseori aveam probleme cu gâtul, de când mi-am scos amigdalele. Uneori trebuia să lucrez cu febră. Aşa că ne bazam una pe alta. Trebuie să fie greu pentru artiştii solo. Nu îţi permiţi să te îmbolnăveşti. Era înfricoşător. Mereu mi-era teamă să nu mă îmbolnăvesc şi uneori mă îmbolnăveam. Dar ştiam că trebuie să lucrez”, a declarat artista.

Foto: www.thetimes.co.uk

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *