duminică , 13 iunie 2021

Al bano şi Romina Power sunt din nou un cuplu pe scenă

Power1

Până în urmă cu câteva luni, ideea de a revedea cuplul Al bano şi Romina pe aceeaşi scenă părea o utopie, însă recent, cei doi artiști au susţinut un concert în Rusia, şi asta se pare că nu e tot: persoanele implicate au luat deja decizia de a reedita momentul într-o altă destinație, mai exact în Statele Unite ale Americii.

„Speranţa moare ultima”, spun fanii îndrăgiţilor artişti Al bano Carrisi şi Romina Power, care au fost nevoiți să aştepte nouăsprezece ani pentru a li se împlini în cele din urmă dorința: datorită unui concert neaşteptat şi surprinzător susţinut în Rusia, cei doi artişti au urcat împreună pe aceeaşi scenă, în fața unor spectatori care au plătit până la o mie de euro pentru un singur bilet.

Evenimentul a avut un succes răsunător, cu bilete vândute în totalitate, şi a atras după sine data unui concert suplimentar, pentru a satisface cererea incredibilă a publicului. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la reacţia uriaşă a admiratorilor, mai ales într-o ţară „rece” precum Rusia, dar acest lucru se datorează, fără doar şi poate, calităţilor artistice veritabile ale celor doi artişti.

Deşi, la acel moment, Al bano a declarat că este primul şi ultimul concert susţinut alături de fosta sa soţie, iată că artistul se abate de la cele spuse. Al bano se va întâlni din nou cu Romina la Niagara Falls, pentru un nou spectacol, ce va fi susţinut cu doar câteva zile înainte de concertul anunţat la Sala Palatului din Bucureşti.

Imediat după evenimentul de la Niagara Falls, Al bano se va întâlni pe 7 mai cu publicul de la Sala Palatului, într-un cadru inedit. Îndrăgitul artist le va dărui spectatorilor o seară cu melodii alese, interpretate în acompaniamentul membrilor ALEXANDER SIMPHONY ORCHESTRA. Show-ul va avea loc la Sala Palatului, în data de 7 mai, de la ora 20:00, iar durata acestuia va fi de 90 de minute.

Biletele pentru concertul Al Bano & Alexander Simphony Orchestra de la Sala Palatului mai pot fi achiziţionate de la punctele de vânzare ale reţelei VreauBilet, respectiv Unirea Shopping Center etaj.2, magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază între 70 – 280 lei, în funcţie de categoria de loc.

Foto: primacia.org

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus