vineri , 22 septembrie 2023

Alain Delon: Nu i-am spus niciunei femei „Te iubesc” atât de des

Delons

Foto: www.purefans.com

Dacă v-ați întrebat vreodată cine este femeia care a auzit cel mai des declarația „te iubesc” rostită de Alain Delon, norocoasa este fiica marelui actor, Anouchka, în vârstă de 22 de ani. Starul francez se află în prezent în turneu, alături de fata sa, cu piesa de teatru „Une journée ordinaire”.

Până la 77 de ani, Alain Delon a iubit multe femei, însă niciuneia nu i-a declarat dragostea atât de des precum fiicei sale, Anouchka. „Dacă nu mă sună, o cert foarte tare! Dacă trece o seară și nu vorbim, nu merge… Ieri, am încercat să numărăm de câte ori i-am spus Te iubesc… Nu i-am spus niciunei femei Te iubesc atât de des”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru Le Parisien. „Cu mine, a fost întotdeauna cool, fără îndoială pentru că sunt fată. În timp ce mama mea mă împingea să învăț bine la școală, el râdea când luam o notă proastă la matematică și spunea: Ești, categoric, fiica tatălui tău… Acum îl sun în fiecare zi”, a completat Anouchka pentru publicația franceză.

Din luna octombrie a acestui an și până la începutul anului viitor, Anouchka  și Alain Delon se află împreună în turneu, în Franța, cu piesa „Une journée ordinaire”. Întrebat de ce a ales să ia parte la acest proiect, starul a răspuns: „Pentru că este vorba despre această piesă și pentru că e vorba de fiica mea. Este primul turneu din viața mea și este, cu siguranță, și ultimul. Să joci alături de fiica ta este cel mai frumos lucru din lume. După asta, mă pot opri: nu voi mai face niciodată ceva la fel de emoționant”.

„Mi-ar plăcea să duc mai departe numele Delon”

Cât despre faptul că fiica lui a ales să devină actriță, Delon spune: „I-am spus să facă ceea ce-și dorește. Dar eu iubesc dinastiile: copii mei fac cea mai frumoasă meserie din lume, de ce ați vrea să mă deranjeze asta? Fata mea are această meserie în gene. Când am jucat prima oară împreună, am fost absolut uimit”. Drept răspuns, Anouchka a spus: „Mi-ar plăcea să duc mai departe numele Delon. E un nume atât de bun de purtat!”

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a fostului model de origine olandeză Rosalie van Breemen, de care actorul s-a despărțit în 2002. Cei doi mai au împreună un fiu, Alain Fabien, în vârstă de 20 de ani.

Anouchka & Alain Delon

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *