vineri , 22 septembrie 2023

Anastacia concertează în România, în luna iunie

Anastacia

Cântăreața pop Anastacia, însoţită de band-ul său, revine în România în luna iunie. Show-ul artistei va avea loc în data de 29 iunie 2015, la Sala Palatului din Bucureşti, şi face parte din turneul mondial al artistei Resurrection Tour 2015”.

Admiratorii celebrei cântăreţe de la Bucureşti vor lua parte la un concert 100% live, ce va cuprinde  melodiile de succes ale vedetei, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic al său. Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice.

Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie masivă de hit-uri precum „I’m Outta Love”, „Paid My Dues”, „Left Outside Alone” şi „Pieces of A Dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume. Înzestrată cu o voce de aur și cu o voinţă de fier pentru a depăşi problemele de sănătate care i-au pus viaţa în pericol, Anastacia a câştigat simpatia fanilor din întreaga lume, atraşi de timbrul său inconfundabil, de talentul său artistic, dar şi de povestea de viaţă ce a inclus-o în rândul marilor supravieţuitori ai muzicii moderne.

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas şi online prin www.eventim.ro. Toţi cei interesaţi pot profita de o perioadă de presale. Astfel, între 11 februarie – 10 martie 2015, cumpărătorii îşi vor putea achiziţiona biletele la preţuri speciale, variate în funcţie de categorie, după cum urmează:

–  VIP 400 lei;

–  Cat.I – 350 lei;

–  Cat.II – 300 lei;

–  Cat.III – 200 lei.

Albumul „Resurrection”, lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece albume din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, „Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile, numind-o o „revenire excepţională”.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia „un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani „o Janis Joplin modernă”, în timp ce The New York Times o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un „fenomen vocal”.

Cântecul de debut al artistei, „I’m Outta Love”, combină elementele muzicale din muzica dance şi cea funk. Muzica inclusă pe albumele „Not That Kind” şi „Freak of Nature” se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului „sprock”, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, „Anastacia”, este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B. De asemenea, compoziţia „Same Song” a fost comparată cu piesele interpretate de regretata Amy Winehouse, solistă de muzică jazz şi blues.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *