vineri , 1 decembrie 2023

Anathema, concert exclusiv în România, la Hard Rock Café

ana1

Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema, se întoarce în România vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevărat special, ce va avea loc în Hard Rock Café din Bucureşti în cadrul unui concert oferit de metalhead.ro.

Special, pentru că Anathema va urca pe scenă în varianta să acustică: fraţii Cavanagh, alături de Lee Douglas, vor oferi o adaptare deosebită atât pieselor clasice, cât şi compoziţiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. Concertul face parte dintr-o serie exclusivă de evenimente europene şi va fi singurul programat în România.

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzică ce a evoluat constant în ultimii zeci de ani, păstrâdu-şi însă esenţa şi conceptul.

De la titulatura doom metal şi până la sonorităţile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema a ştiut să-şi păstreze integritatea muzicală, albumele Weather Systems (2012) şi „We’re Here Because We’re Here” dovedind – dacă mai era cazul – ingeniozitatea şi talentul acestor britanici.

Concertul se va desfăşura sub titulatura „Anathema Acustic”, iar formaţia promite o adaptare muzicală unică, dar în acelaşi timp sinceră, special pentru fanii din România.

Biletele pentru show-ul Anathema pot fi procurate prin intermediul www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete/  şi de la Hard Rock Café (începând cu 22 martie) la următoarele preţuri:

–          50 de lei cu loc în picioare

–          60 de lei cu loc la masă (pentru comenzi de minim 2 bilete)

Pe iabilet.ro şi metalhead.ro puteţi comanda atât bilete electronice cât şi bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *