vineri , 18 iunie 2021

Anca Rădulescu: cinci bijuterii preferate

Anca

Am invitat-o pe Anca Rădulescu, creatoarea celor mai inedite bijuterii handmade românești – Prochaine – să pună pe hârtie cinci dintre accesoriile sale favorite. Alegerile ei sunt o adevărată inspirație pentru toți iubitorii de frumos.

Inelul Selda Okutan

Selda Okutan

Îmi place această bijuterie pentru că îmi aminteşte că, din când în când, trebuie să ne oprim din ritmul ameţitor al fiecărei zile şi să ne bucurăm de momentele simple.

Colierul Heather Thompson

Heather Thompson

Este o piesă fragilă, dar puternică în acelaşi timp. Cred că desenează foarte bine spiritul femeii moderne – femeia sensibilă şi frumoasă, dar şi puternică şi învingătoare.

Colierul Gary Wright and Sheila Teague

Gary Wright and Sheila Teague

Îmi aduce aminte de amazoane. Este o reinterpretare interesantă a armurii amazoanelor, o piesă pentru femeia războinică modernă. Este inspirată de constelaţia Pleiadelor, cele șapte surori, aşa cum era cunoscută în epoca bronzului. O bijuterie cu poveste, cu adevărat impresionantă!

Oul Fabergé Lily of the Valley

Faberge Lilly

Nu poţi să nu iubeşti măiestria cu care Fabergé a creat aceste opere de artă. Îmi place acest ou, în mod special, pentru că îmi aduce aminte de delicateţea şi frumusețea femeilor care au trăit în acele epoci de poveste.

Tiara Bunicii

Tiara bunicii

Iniţial, tiara a fost cadou de nuntă pentru Prinţesa May of Teck (viitoarea regină Maria) de la organizaţia „Fetele din Marea Britanie şi Irlanda”, în 1893. Regina Maria i-a oferit tiara Prinţesei Elisabeta, ca un cadou de nuntă. Îmi aduce aminte de copilărie şi de momentele în care, ca orice fată, visam să fiu prinţesă.

Anca Rădulescu este designerul bijuteriilor handmade Prochaine. Îi puteți urmări activitatea pe pagina de Facebook, iar piesele sale pot fi achiziționate prin comandă, pe www.prochaine.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus