miercuri , 4 octombrie 2023

Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” – VIDEO

Digipack_desfasurare [Converted]

Andra a lansat ieri seară cel mai nou single al său, Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Odată cu nouă melodie, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga.

Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe cinste la filmări. Printre invitaţii speciali din muzica românească care vor apărea în cel mai nou clip al artistei se număra Delia, Cabron, Smiley, What’s Up, Connect-R, CRBL şi Red Blonde. „Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, şi uite că se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă”, a spus Andra.

Nouă piesă a Andrei este compusă de Marius Moga, Ciprian Alexandru şi Marius Ivancea. Îndrăgită cântăreaţă transmite prin intermediul melodiei un mesaj simplu şi optimist, învăţat din experienţa proprie: oricât de dificilă ar fi la un moment dat viaţa, până la urmă toate problemele îşi vor găsi o rezolvare şi „Inevitabil va fi bine”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *