marți , 28 noiembrie 2023

Andra Gavril, despre nunta sa cu Petru Mărgineanu: „Am fost la serviciu până vineri, iar sâmbătă m-am măritat!”

Andra Petru

La patru luni și jumătate de la cununia lor civilă, Andra Gavril și Petru Mărgineanu s-au căsătorit și religios, sărbătorind apoi momentul printr-o petrecere la care au participat toți oamenii dragi lor. Nunta a avut loc, pe 13 iulie, la restaurantul Casa Doina din București, după ce, cu doar o seară înainte, prezentatoarea intrase în direct, pe TVR 2, în cadrul emisiunii România Frumoasă, a cărei gazdă este.

Planul de acasă, categoric, nu s-a potrivit cu cel de la serviciu pentru Andra Gavril. Deși își programase nunta într-o perioadă în care știa că avea să fie în concediu, prezentatoarea TVR 2 a fost nevoită să pună la punct detaliile legate de eveniment în plin sezon al emisiunii pe care o prezintă alături de Marius Constantinescu. „A fost o nuntă stabilită în funcţie de programul emisiunii România Frumoasă. Ştiam că suntem în grilă până la 1 iulie, aşa că totul părea perfect. Panica a început în momentul în care am aflat că mergem cu emisiunea până în 26 iulie… A fost că la nebuni. O jonglerie între televiziune, probe de rochie, emisiuni, goană după accesorii, pantofi şi alte amănunte… Una peste alta, am fost la serviciu până vineri, iar sâmbătă m-am măritat!”, a declarat Andra, râzând, pentru LaRevista.ro.

Întrebată dacă nunta sa a fost așa cum și-o imaginase, prezentatoarea ne-a răspuns: „Probabil că mă încardrez în procentul acela micuț-micuț de femei care nu se imaginează mirese. Nici copil fiind nu mă vedeam în rochie de prinţesă, cu voal şi conduri”. Cât despre rochia sa de mireasă, Andra spune că a avut baftă să întâlnească un designer priceput, care i-a creat o ținută perfectă pentru ea. „Norocul meu s-a numit Gabriela Țilică. A avut o răbdare de înger şi mi-a făcut o rochie care şi la 6 dimineaţa părea scoasă din cutie. Simplă, clasică, foarte uşor de purtat şi extrem de muncită. Cred că a fost pur şi simplu chimie între mine şi Gabi, care a înţeles exact ce vreau şi a pigulit la rochia mea până a ieşit perfectă”.

„Pun în ramă valsul compus de Petru, pentru noi”

Am întrebat-o pe Andra și care au fost cele mai însemnate momente de la nunta ei cu Petru, și am aflat că artistul a compus un vals, special pentru a marca uniunea lor. „Au fost câteva momente de pus în ramă! (zâmbește) Imaginea cu băieţii care m-au fardat (Cristi Bucă) şi coafat (Daniel Petrescu), în clipa în care m-au văzut îmbrăcată şi cu voalul pe cap. Lacrimile lor de bucurie – asta nu o să uit niciodată. Apoi a fost biserica, toţi cei dragi aproape, un cor divin şi preotul care ne-a cununat, acelaşi preot care m-a şi botezat acum muuultă vreme. Şi mai pun în ramă valsul compus de Petru, pentru noi”, ne-a mărturisit Andra Gavril. De la eveniment nu a lipsit tatăl lui Petru, faimosul regizor Nicolae Mărgineanu, și nici soția acestuia, actrița Maria Ploae.

La scurt timp după nuntă, care a avut loc la restaurantul Casa Doina din Capitală, prezentatoarea TVR 2 și soțul ei au decolat spre Roma, unde au avut parte de câteva zile romantice și liniștite. A fost însă doar un preambul pentru luna de miere, pe care își doresc să o petreacă la mal de mare. „După nuntă am plecat câteva zile la Roma, în numita lună de propolis, pentru că vacanţa o să fie după ce încheiem sezonul acesta de România Frumoasă. O să fie undeva la mare, habar nu am unde, dar sunt convinsă că a mai rămas pe undeva un colţ liber de plajă. Planuri nu mai îndrăznesc să fac!”, a încheiat Andra, tot cu zâmbetul pe buze, ca o soție vizibil fericită.

Timp de 10 ani, Andra Gavril a fost gazda „Jurnalului” de la TVR Cultural. Din luna aprilie, o puteți urmări, alături de Marius Constantinescu, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, la emisiunea România Frumoasă de pe TVR 2.

Petru Mărgineanu este un muzician cunoscut pentru compozițiile sale, care au reprezentat coloana sonoră a unor filme cum ar fi „Magnatul”, „Orient Express”, „Călătoria lui Gruber”, „Occident” sau, mai recent, „Puzzle pentru un orb”, de Andrei Zincă. Citiți AICI un interviu pe care artistul l-a acordat revistei noastre și în care vorbește despre activitatea și familia sa.

Andra și Petru s-au cununat civil anul acesta, pe 2 martie.

Nuntă Andra și Petru

Fotografii: arhiva personală

Semnat de

3 comentarii

  1. Superba familie, sot, sotie, socri, soacre, nepoata Thea ( o stim de pe facebook) nasii, si toti la un loc formeaza cea mai de respectat familie 😀

  2. Ce frumoasa e doamna aceea cu parul prins pe partea stanga, bruneta! 🙂 nasa, cred

  3. Mihaela Aniculitei

    Superba rochia!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *