luni , 2 octombrie 2023

Andra Gavril revine la TVR, cu o nouă emisiune

AndraMarius

Prezentatoarea TV Andra Gavril, cunoscută publicului ca fostă gazdă a Jurnalului Cultural TVR, se pregătește să revină pe „sticlă” de luni, 22 aprilie, cu o emisiune nou-nouță, „România frumoasă”, difuzată de TVR 2. Tot de luni, postul mai inaugurează o emisiune, „Cu 2 treci BAC-ul”, precum și serialul „Anatomia lui Grey”.

Luni, 22 aprilie, începe la TVR 2 emisiunea „România frumoasă”, care le va prezenta telespectatorilor, de luni până vineri, de la ora 19.00, informaţii din actualitatea culturală. Andra Gavril şi Marius Constantinescu, moderatorii emisiunii, vor discuta ÎN DIRECT cu invitaţii cele mai interesante subiecte şi evenimente din artă plastică, arhitectură, film, teatru, dans, muzică, literatură, dar şi lifestyle, design sau modă. „România frumoasă” este difuzată simultan şi online, pe www.tvrplus.ro – în secţiunea LIVE.

Cu două luni înainte de prima sesiune de bacalaureat, TVR 2 readuce în grila sa singurul program tv destinat celor care se pregătesc pentru acest examen. „Cu 2 treci BAC-ul “va debuta la TVR 2 luni, 22 aprilie. Realizat în parteneriat cu Ministrul Educaţiei Naţionale,  programul „Cu 2 treci BAC-ul “ va putea fi urmărit, din 22 aprilie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.00 la TVR 2. Luni şi marţi vor fi meditaţii la limba şi literatura română, marţi şi miercuri la matematică, iar vineri la biologie. Profesorii Ohara Donovetsky (română), Delia Prisecaru (biologie) şi Gabriel Vrânceanu (matematică) vor prezenta cele mai importante capitole din materia pentru examenul de bacalaureat. Cei care dau examenul la istorie, geografie, fizică, chimie sau alte discipline vor găsi detalii în rubrica „Info-bac“, iar pentru cei care vor să ştie care sunt cele mai frecvente greşeli, se pot informa dintr-o rubrică specială. Emisiunea poate fi urmărită de la aceeaşi oră şi pe TVR HD, precum şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – www.tvrplus.ro – în secţiunea LIVE.

„Anatomia lui Grey”, în fiecare seară, de luni până vineri

Fanii serialului „Anatomia lui Grey” trec, din 22 aprilie, pe TVR 2. Serialul laureat cu două Globuri de Aur, patru Emmy şi numeroase alte premii va putea fi urmărit la TVR 2 în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00. Pentru început, fanii vor putea urmări sezonul 7, în care medicii de la Seattle Grace Mercy West Hospital încearcă să îşi revină din şocul pe care l-au trăit în finalul sezonului 6, când un personaj a împuşcat mai mulţi medici, pe unii dintre ei mortal. Meredith şi Derek vor încerca să adopte un copil şi testează un tratament pentru Alzheimer, Cristina şi Owen se vor căsători, iar Richard va fi nevoit să accepte boala soţiei sale Adele.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *