joi , 7 decembrie 2023

Andreea Raicu lansează colecţia capsulă „All White”

Raicu

Vedeta Prima TV lansează, în cadrul liniei www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsulă All White”, care este disponibilă începând de astăzi.

După succesul înregistrat cu „Simplicity”, prima colecţie din linia www.andreearaicu.ro by PNK casual, colecţia capsul „All White” este concentrată pe reflectarea rafinată, funcţională şi elegantă a unuia dintre cele mai puternice trenduri ale sezonului de primăvară-vară 2013.

Colecţia este formată din opt piese vestimentare cu linii simple şi design îndrăzneţ – trei rochii, o pereche de pantaloni scurţi, un sacou, o fustă plisată, un maiou din mătase şi o cămaşă – pentru momente diferite ale zilei şi din materiale diverse, toate inspirate de stilul Andreei Raicu. „Ador albul şi ţinutele all white. Dacă stau să mă gândesc, în garderoba mea se regăsesc foarte multe haine albe, aşa că pentru mine a fost o provocare această colecţie capsulă. Sper să le inspire pe femeile care iubesc moda şi să le ofere ocazia de a îndrăzni să se facă remarcate”, a declarat Andreea Raicu.

Dacă vă doriţi să mergeţi la shopping împreună cu Andreea sau să vă îndrume în ceea ce priveşte stilul vestimentar, sunteţi invitaţi să vă exprimaţi aceste dorinţe (sau altele) pe dorinţe.primatv.ro, iar Andreea este gata să vi le îndeplinească.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *