sâmbătă , 28 mai 2022

Angelina Jolie s-a întors la filmări, după dubla mastectomie suferită recent

Angie1

Angelina Jolie își reia activitatea pe platourile de filmare, la câteva luni după ce a fost supusă unei duble mastectomii menite să înlăture riscul de cancer ovarian și de sân. Vedeta a fost fotografiată, ieri, în aeroportul din Oahu, Hawaii, unde își va petrece următoarele săptămâni regizând o nouă peliculă.

Angelina Jolie era însoțită de fii săi cei mari, Maddox și Pax, și a salutat cu zâmbetul pe buze mulțimea de oameni care se adunaseră să o vadă în carne și oase. Actrița, în vârstă de 38 de ani, își va aduce și ceilalți copii în Hawaii, unde lucrează la filmul „Unbroken”. Aceasta este cea de-a doua experiență de regizor pentru Jolie, care a mai regizat „Land of Blood and Honey”, în 2010. Și atunci, vedeta s-a bucurat de prezența copiilor și a logodnicului său Brad Pitt, care au venit cu toții în Ungaria, unde s-a desfășurat o parte din filmări. Conform unor surse din preajma celor două staruri, Angelina Jolie și Brad Pitt, alături de cei șase copii ai lor vor locui în Oahu, Hawaii timp de două luni.

În luna mai, Angelina Jolie a dezvăluit că a ales să facă o dublă mastectomie, pentru că este purtătoarea unei gene ce favorizează apariția cancerului ovarian și de sân. Mama actriței, precum și bunica ei, au murit din cauza acestei maladii.

Angelina, Hawaii

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus