joi , 30 noiembrie 2023

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta un copil din Siria

Angelina BradFoto: celebitchy.co

Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea adopta încă un copil, de data aceasta din Siria, după mai multe vizite pe care actrița le-a făcut în această țară afectată de război.

Un asociat în afaceri al cuplului de la Hollywood a declarat pentru publicația britanică The Express că Angelina și Brad plănuiesc să-și mărească familia cu încă o fetiță. „A fost emoționată în mai multe rânduri de mulțimea de copii rămași în urmă după ce părinții lor au murit în conflictul sirian. Acum, după ce Angelina și-a rezolvat propriile probleme de sănătate, ea și Brad cred că e timpul să adopte un orfan de acolo, cel mai probabil o fetiță”, a declarat sursa, sub anonimat.

În calitate de ambasador al Organizației Națiunilor Unite pentru refugiați, Angelina Jolie a făcut peste șase vizite în lagărele de refugiați siriene și a fost martoră la atrocitățile ce au loc în această zonă a lumii. Intenția sa, de a adopta un copil sirian, ar avea astfel un motiv întemeiat, însă un resprezentant al lui Brad Pitt a negat că actorul și soția sa vor înfia încă un copil. De partea cealaltă, ofițerul de presă al actriței americane a refuzat să comenteze informația, scrie Daily Mail.

Angelina Jolie și Brad Pitt au șase copii, trei biologici – Shiloh (opt ani) și gemenii Knox și Vivienne (șase ani) și trei adoptați – Maddox (13 ani), din Cambogia, Pax (11 ani), din Vietnam și Zahara (10 ani), din Etiopia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *