duminică , 1 octombrie 2023

Angelina Jolie și-a pierdut motivația de a juca în filme când mama ei a murit

AMFoto: starcasm.net

Angelina Jolie a declarat că și-a pierdut motivația de a juca în filme odată cu moartea mamei sale, actrița Marcheline Bertrand, în 2007.

Soția lui Brad Pitt spune că, atunci când mama ei s-a stins din viață, a decis să-și îndrepte atenția către regia de film și mai puțin către actorie. „Acesta este un subiect foarte personal, dar când a murit mama, mi-am dat seama că mare parte din cariera mea în actorie a fost motivată de dorința ei ca eu să devin actriță. Și mi-am amintit cât de fericită eram să-i arăt filmele mele și cât de entuziasmată era. Când s-a dus, nu a mai fost la fel”, a mărturisit Angelina Jolie, citată de contactmusic.com.

Vedeta, în vârstă de 39 de ani, se confruntă în prezent cu o serie de critici, după lansarea noului său proiect de regie, filmul „Unbroken”. Jolie a declarat că se va întoarce, totuși, în fața camerelor de filmat dacă i se va oferi un rol bun. „Nu-mi place lumina reflectoarelor, îmi place să pun în lumină alți oameni. Încă îmi face plăcere să joc, dar nu ca înainte. Dacă va fi vorba de un rol interesant, îl voi acccepta”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *