miercuri , 25 mai 2022

Apariție rarisimă: Emeli Sandé, alături de soțul său

emeli

Cântăreața Emeli Sandé a reușit performanța celebrității fără scandal, într-o lume în care viața privată este folosită drept o trambulină către glorie. Artista de origine scoțiană, a cărei carieră a luat o amploare admirabilă începând din 2011, și-a ținut viața privată departe de ochii presei, astfel că apariția sa recentă, la un eveniment, alături de soțul său, poate fi considerată cu totul neobișnuită.

A trecut mai mult de jumătate de an de când Emeli Sandé s-a căsătorit cu iubitul ei, biologul marin Adam Gouraguine, cu care avea deja o relație de șapte ani. Cu toate astea, fotografii nu au reușit să-i surprindă decât extrem de rar împreună, în public. Excepție au făcut ieri, când Emeli Sandé și partenerul său de viață și-au făcut apariția la Music Week Awards din Londra, unde cântăreața în vârstă de 26 de ani a câștigat premiul pentru cel mai bun marketing artistic, pentru campania de promovare a albumului său, Our Version of Events.

Emeli Sandé și Adam Gouraguine s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie, la New York. O lună mai târziu, au organizat și o petrecere restrânsă, în cinstea evenimentului, la care au participat doar cei mai apropiați prieteni.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus