duminică , 27 noiembrie 2022

Aproape de familie și prieteni: unde petrec Paștele artiștii și vedetele de televiziune

Oana

Felicia Filip, Alexandru Arșinel, Stela Popescu și Zoia Alecu se numără printre artiștii care spun că așteaptă cu nerăbdare duminica ce vine, când vor sărbători – în provincie sau acasă, dar, în orice caz, alături de familie – Învierea Domnului. Iată ce ne-au declarat și alte vedete și oameni de televiziune pe care i-am contactat.

Zoia Alecu: Noaptea de Înviere o voi petrece acasă, alături de singura sora care mi-a mai rămas şi de nişte prieteni tare dragi mie. Iar a doua zi, în ziua de Paşte, voi merge la sora mea, care are o casă în afara Bucureştiului, la Popești-Leordeni. Asta e tradiţia la noi, aşa procedăm în fiecare an şi e foarte plăcut. Le doresc tuturor un Paște luminos!

Alexandru Arșinel: Deniile le petrec la biserica romană din Napoli, iar de Paște voi fi la biserica din Sinaia, alături de soţia mea, Marilena.

Stela Popescu: Sunt alături de Sandu (n.r. Alexandru Arșinel) la biserica romană din Napoli, un loc extraordinar de frumos, unde ne-am încărcat de energie pozitivă şi gânduri bune. Să aveţi un Paște frumos cu toţii!

Nuami Dinescu: Din cauza densităţii de populaţie pe metru pătrat din casa mea – mă refer la pisicile şi căţeii mei – , de sărbători nu prea pot pleca pentru multă vreme. Iar în perioadele de maximă libertate detest aglomeraţia, aşa că şi anul acesta petrec în familie. Nu sunt astea cele mai frumoase sărbători? Abia după 15 mai plănuiesc o evadare din Capitală, ne cam bate un gând de ducă spre litoral. Noi suntem veşnic îndrăgostiţi de mare.

Valentina Pelinel: Anul acesta stăm acasă, cuminţi, şi aşteptăm Iepuraşul. Le doresc tuturor cititorilor LaRevista.ro linişte şi înţelepciune. Să fie pozitivi, ca să atragă binele în vieţile lor. Vorba aceea, speranţa moare ultima! Paste fericit!

Marius Florea Vizante: Voi fi acasă, cu familia, ca orice creştin. Vă doresc un Paște liniştit!

Felicia Filip: Petrecem în familie, alături de toţi oamenii dragi nouă, şi deja ne gândim cu bucurie la zilele de sfântă sărbătoare care urmează. Deocamdată sunt încă prinsă cu activitatea mea de director artistic la Opera Comică pentru Copii, voi fi acolo toată săptămâna, probabil, însă între timp încerc – împreună cu soţul meu, Cristian Mihăilescu – să intru în atmosfera Paştelui. Ne place foarte mult să pregătim meniul, după priceperea şi sensibilitatea noastră, iar preparatele le testăm mai întâi pe noi înşine, înainte de a le servi celorlalţi. (zâmbeşte). Iar mie îmi place inclusiv acest ritual al curăţeniei tradiţionale dinaintea Paştelui, care are parcă un rol purificator pe toate planurile. Însă cel mai mare farmec îl are înroşitul ouălor – aici ne mai jucăm şi cu alte culori, dar cele mai multe dintre ouăle de pe masa noastră sunt roşii. Fiecare tradiţie ne aduce bucurie, iar această sărbătoare ne aminteşte să mulţumim, încă o dată, pentru toate darurile pe care le primim. Noi, oamenii, suntem înconjuraţi de daruri; măcar de-am avea mereu ochii deschişi, pentru a le vedea…

Oana Sârbu: Voi petrece Paștele departe de agitaţia Bucureştiului, la Gura Portiţei, într-un loc foarte frumos şi liniştit, unde sper să mă odihnesc și să fiu apoi în formă pentru proiectele care mă aşteaptă în perioada următoare. Vom fi o gaşcă de prieteni şi vom petrece, alături de copiii noştri, o sărbătoare pe care o doresc tuturor plină de lumină!

Dorotheea Petre: Ca în fiecare an, voi fi acasă, la Eforie, împreună cu familia mea. Fetiţa mea se simte foarte bine la malul mării, vom avea parte şi de vreme frumoasă, aşa încât sunt convinsă că vom petrece un Paște aşa cum îl doresc şi cititorilor LaRevista.ro: minunat!

Oana Andoni, la birou pentru al nouălea an consecutiv

Sanda Nicola, prezentatoarea Jurnalului de week-end de la Digi24: „Anul acesta îmi doresc doar să îmi încarc bateriile, aşa că până în Vinerea mare îmi odihnesc neuronii la un spa din Harghita, unde am avut norocul să găsesc un loc superb şi puţin aglomerat. Apoi trec munţii în judeţul Neamţ unde, alături de soţul meu Liviu, vom petrece seara de Înviere la una dintre mănăstirile din zonă şi unde vom gusta bucate delicioase la masa tradiţională de Paşti.”

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Tonomatul lu’ Ciutacu” de la România TV: „În proporţie covârşitoare, vom fi la Snagov, la Serghei Mizil acasă. A devenit o tradiţie să petrecem cu gaşca la Snagov. Suntem prieteni de familie şi ne simţim bine împreună.”

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de weekend: „De Paşte voi lucra pentru al nouălea an consecutiv, deci voi fi în Bucureşti. Vor veni părinţii la noi şi vom petrece în familie, aşa cum e normal pentru cea mai mare sărbătoare a anului. Mă emoţionează foarte mult noaptea Învierii. Cele mai frumoase amintiri sunt din anii copilăriei, când mergeam împreună cu părinţii, bunicii, mătuşile, unchii şi verişorii să luăm lumină, în noaptea Învierii, de la biserica din cimitir. Străbăteam un drum lung până acasă (unde ne aşteptau numai bunătăţi) şi aveam mare grijă să nu ni se stingă lumânările”, spune Oana Andoni, într-un comunicat ProTV.  Ea mai declară că cel mai neconvenţional Paşte de până în prezent l-a petrecut în Cuba: „În urmă cu mulţi ani am fost în Cuba chiar în perioada Paştelui. Am regretat momentul ales, pentru că nu am simţit acolo nimic din bucuria sărbătorii de la noi”.

Andi Moisescu, realizatorul emisiunii „Apropo TVşi jurat al show-ului „Românii au talent”, spune că va petrece Paştele, conform tradiţiei, în familie, la casa de la ţară. „Ne întoarcem mai aproape de natură. Să poată alerga şi copiii noştri cât e ziua de lungă”, spune Andi Moisescu. El precizează că îi sunt foarte dragi tradiţiile de Paşte: „Toate-mi sunt la fel de dragi şi, din fericire, la ţară încă se mai ţin. Oricum, la slujbă sunt prezent de la început şi până la sfârşit”.

Vedete de Paste

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus