sâmbătă , 2 decembrie 2023

„Aproape de voi”: Concert extraordinar Cargo, în Piața Constituției

cargos

Legendara trupa Cargo a susţinut sâmbăta trecută un concert incendiar în Piaţa Constituţiei, în cadrul evenimentului Iubim 2 Roţi”, o campanie de conştientizare a prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete.

„Suntem mândri că am participat la acest eveniment, mai ales că noi suntem pasionaţi de ciclism sau motoare”, a spus Adrian Barar, chitaristul Cargo.

După o paradă desfăşurată între Romexpo şi Piaţa Constituţiei, peste 1.500 de motociclişti şi 2.500 de biciclişti au avut parte de un show de excepţie susţinut de formaţia timişoreană. Cargo a cântat mai bine de o oră, printre piesele interpretate numărându-se „Ziua vrăjitoarelor”, ”Aproape de voi”, melodie aleasă ca imn al evenimentului, extrem de apreciată de fanii prezenţi, dar şi „Călare pe motoare”, o piesă reprezentativă pentru cei pasionaţi de două roţi.„Publicul a fost extraordinar, au fost pe aceeaşi lungime de undă cu noi, am comunicat foarte bine”, a explicat Adi Barar.

 Show în garajul Europa FM

Pe lângă showul din Piaţa Constituţiei, trupa Cargo pregăteşte fanilor o surpriză de proporţii. Pe 15 mai, vor susţine un concert în Garajul Europa FM, ocazie cu care vor arăta în premieră fanilor prezenţi noul lor videoclip, pentru piesă „Nu mă lasă să-mi fie dor”, ce va fi lansată alături de MediaPro Music. „Pe lângă faptul că vom susţine un concert în Garajul Europa FM, vom face şi ceva cu totul inedit. Toţi artiştii îşi lansează noile videoclipuri la TV, noi vom lansa însă clipul nostru la radio, împreună cu toţi fanii care ne vor fi alături la eveniment”, a mai spus chitaristul.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *