marți , 5 decembrie 2023

Ar fi fost mai potrivit Macaulay Culkin în rolul eroului din „Titanic”?

Macauly

În cele mai multe cazuri, Hollywood-ul a potrivit de minune rolurile de film cu actorii care le-au interpretat. Mai mult, unele personaje au definit întreaga carieră a artiștilor respectivi, astfel că azi, când ne amintim de ele, ne vine imediat în minte imaginea celor care le-au dat viață: Holly Golightly, Cleopatra, Tony Montana, Dirty Harry, ca să amintim doar câteva. Cum ar fi fost, însă, dacă directorii de casting ar fi făcut alte alegeri? Vanity Fair a dezvăluit cinci dintre rolurile celebre care au fost oferite, inițial, altor artiști.

Macaulay Culkin, Jack Dawson în „Titanic”

V-ați putea imagina azi „Titanicul” fără Leonadro DiCaprio? Complicat exercițiu, însă aflați că partitura lui Jack Dawson a fost oferită mai întâi actorului cunoscut drept „puștiul din Singur acasă”, Macaulay Culkin.

John Travolta, rolul principal în „Forrest Gump”

Travolta

După ce Tom Hanks a câștigat un Oscar pentru acest rol legendar, e lesne de înțeles de ce John Travolta a regretat că l-a refuzat. Viața chiar este ca o cutie de bomboane cu ciocolată…

O.J. Simpson, rolul principal în „Terminatorul”

Simpson

Este personajul care a marcat întreaga carieră a lui Schwarzenegger. Cu toate astea, rolul a fost la un pas de a fi jucat de O.J. Simpson. Până la urmă, acesta a fost considerat „prea drăguț” pentru a interpreta o mașină de ucis.

Nicolas Cage, Joel Goodsen în „Riscky Business”

Cage

Se știe despre Nicolas Cage că nu refuză niciodată un rol, deci ar fi putut fi chiar el în locul lui Tom Cruise. Cu toate astea, studioul de producție s-a răzgândit în ultimul moment și l-a distribuit ca personaj principal pe starul din „Top Gun”.

Christopher Walken, căpitanul Jack Sparrow din „Pirații din Caraibe”

Walken

E dificil să ni-l imaginăm pe căpitanul Jack Sparrow arătând altfel decât Johnny Depp. Și, totuși, creatorii filmului l-au luat mai întâi în considerare pe Christopher Walken pentru acest rol.

 Foto: VANITY FAIR

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *