marți , 5 decembrie 2023

Art Up! Couture Painting Collection: colaborare inedită între Carmen Burtea și Cristi Martin

ArtUp

Doi artiști colaborează pentru prima oară și realizează o colecție de artă și accesorii de modă statement într-un concept nou: Cristi Martin, actor și artist plastic, fondatorul brandului Martin Art, și Carmen Burtea, creator de ținute haute couture și bijuterii Swarovski unicat sub brandul Despotiko.

Art Up! Couture Painting Collection este o colecție originală de artă și accesorii de modă unicat, într-un un concept artistic deosebit, îndrăzneț, în care creația vestimentară de înaltă clasă se întâlnește fericit cu arta plastică.

1

Obiectele de artă – tablourile, poșetele și accesoriile fashion statement cuprinse în colecție sunt unicate lucrate integral manual de cei doi artiști.

Fiecare obiect al colecției este pictat de Cristi Martin pe materialele prețioase folosite pentru rochiile haute couture realizate de designerul Carmen Burtea – mătase, satin, tafta și altele – și îmbogățite apoi cu accente din cristale Swarovski, aplicate manual, ceea ce le transformă în adevărate bijuterii cu un concept unic.

2

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *