duminică , 25 iulie 2021

Asemănare incredibilă între Clint Eastwood și fiul său Scott – FOTO

Clint Scott

Ochii albaștri, barba puțin crescută și alura de cowboy, care nu poartă pălărie doar pentru că are un păr prea frumos de arătat – sunt doar primele trăsături pe care le observăm la Scott Eastwood, fiul bucățică ruptă din cineastul Clint Eastwood.

Scott Eastwood are 27 de ani și este întruchiparea fizică a tatălui său în anii tineri. În plus, și-a dorit să devină tot actor, iar în curând îl vom putea vedea în filme precum „The Perfect Wave”, „Dawn Patrol” sau „Fury”, unde joacă alături de Brad Pitt și Shia LaBoeuf. „Oamenii presupun că am luat totul de-a gata. Lucrul ăsta n-ar putea fi mai departe de adevăr”, a declarat Scott într-un interviu recent, adăugând că drumul său profesional nu a fost ușor până acum și că a trebuit să muncească pentru fiecare rol pe care l-a primit. Actorul trăiește în San Diego, unde îi place foarte mult să pescuiască și să facă surf, iar pictorialul care însoțește interviul său din revista Town & Country îl surprinde în elementul să, purtând haine de inspirație marină și pozând cu relaxarea și carisma caracteristică starurilor.

Scott Eastwood s-a născut în Carmel, California și este fiul lui Clint Eastwood și al însoțitoarei de bord Jacelyn Allen Reeves. Clint Eastwood mai are șase copii.

Clint & Scott Eastwood

00n/27/arve/G2410/030
00n/27/arve/G2410/030

Foto: Daily Mail, indiewire.com, biography.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus