joi , 3 decembrie 2020

Avanpremieră acustică Celelalte Cuvinte, la Ghost Gathering Fest

CC

Trupa Celelalte Cuvinte a răspuns invitaţiei de a se alătura mişcării Ghost Gathering Fest şi a pregătit un moment special fanilor. Pe scena din Parcul Herăstrău se vor auzi, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei, interpretate în maniera acustică.

Având în vedere că participarea la Ghost Gathering Fest va fi singurul concert pe care trupa orădeană îl va susţine în Capitală până în luna octombrie, membrii Celelalte Cuvinte au pregătit un spectacol de zile mari, care va conţine atât piesele care i-au consacrat, cât şi câteva din cele mai iubite piese ale trupei, de data aceasta în variantă acustică. Drept urmare, cei care doresc să vadă o scurtă avanpremiera a concertului acustic „Trup şi Suflet”, ce va avea loc în data de 8 octombrie, la Sala Palatului, sunt invitaţi în data de 12 iulie, la Ghost Gathering Fest. „Concertul de la Ghost Fest va fi un eveniment special. Vom prezenta publicului, pentru prima oară, conceptul acustic Celelalte Cuvinte, pe care îl vom dezvolta la Sala Palatului. În plus, suntem foarte nerăbdători să ne întoarcem pe scenă, după o pauză de câteva luni”, declară Călin Pop.

Surprizele pregătite de trupă nu se încheie aici, însă. La line-up-ul Ghost Gathering Fest se mai adaugă o trupă tânără, în calitate de invitat special Celelalte Cuvinte – N.O.R, o trupă de rock alternativ din Oradea. Acesta va fi primul concert N.O.R în Capitală.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediţia din 2013 – Ghost Gathering Chapter II – The Call For Spirits. Păstrând în acelaşi timp specificul de „artă în natură”, noua locaţie a evenimentului este frumoasa Gradina Japoneză, din cel mai mare parc natural din ţară, Parcul Herăstrău.

Festivalul se va desfăşura vineri, 12 şi sâmbătă, 13 iulie.

Evenimentul îşi păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică şi natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogăţit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediţie a festivalului reuneşte cei mai valoroşi artişti din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock şi Metal.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus