joi , 30 noiembrie 2023

Aventuri din adolescență: Victor Ponta a dormit într-o gară din Paris, la 17-18 ani

Ponta1

Premierul Victor Ponta a dormit, două săptămâni, într-o gară din Paris, în timpul unei aventuri adolescentine, la vârsta de 17-18 ani, când, fiind plecat în Franţa într-o tabără, a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni. Dezvăluirea inedită a fost făcută de mama premierului, Cornelia Naum, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3.

„A fost o aventură de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales să meargă într-un schimb de experineţă într-un liceu din Franţa, la Nantes. Avea 20 de dolari în buzunar, iar după ce terminat tabăra a spus că nu concepe să se întoarcă acasă fără să vadă Parisul. Avea 17 ani, a împlinit 18 ani la Paris”, a spus mama premierului, Cornelia Naum, la Antena 3. Ea a precizat că a avut o discuţie cu fiul său, în care i-a spus să meargă la Paris, să „doarmă două nopţi în parcurile superbe” şi să se întoarcă în România. „A rămas opt luni la Paris, eu m-am dus la el în noiembrie să-l văd, avea o garsonieră, o mansardă, lângă gară, serviciul oficial la un fel de McDonalds, avea carnet de cecuri. L-am convins să se întoarcă. A venit în februarie, şi-a dat tezele, bacul, l-a luat”, a spus mama lui Victor Ponta.

Întrebată de moderator câte nopţi a dormit Victor Ponta în gara din Paris până să aibă bani de mansardă, mama sa a precizat: „În gară a dormit vreo două săptămâni, a avut nevoie de cineva care să-l ajute”. „A fost o experienţă deosebită. A înţeles că nu era momentul atunci. Prin faptul că după 22 de ani s-a întors la Paris şi a fost întâmpinat cu covorul roşu s-a dovedit că a avut dreptate şi că aici e locul lui”, a adăugat Cornelia Naum.

Victor Ponta, fost liberal

Mama prim-ministrului a mai declarat că fiul ei nu vorbea deloc franceza când a ajuns la Paris, învăţând limba în timpul şederii în Franţa. Ea a mai dezvăluit că actualul premier a avut inițial simpatii politice liberale. „În 1990, ianuarie, Victor s-a înscris la liberali, la tineret. Când a intrat el în PSD, a spus sunt singurii care mi-au oferit o şansă”, a spus mama politicianului. Ea a precizat că, până în 2009, când l-a votat pe Mircea Geoană (PSD) la alegerile prezidenţiale, nu a pus niciodată ştampila decât pe liberali.

Premierul, la cură de slăbire, impusă de Daciana

Mama premierului Victor Ponta mai spune că fiul său se află la cură de slăbire, ea adăugând că aceasta i-a fost impusă de soţia lui, Daciana. „Face cură de slăbire, impusă de Daciana, care îi trimite mâncarea la sufertaş. Mânâncă ceva bio, nişte preparate luate nu ştiu de unde, e o firmă specializată care prepară cu un anumit dozaj al caloriilor”, a spus Cornelia Naum. Ea a preciazat că toţi cei apropiaţi l-au sfătuit pe Victor Ponta să slăbească. „El s-a speriat când s-a văzut la televizor, a spus că trebuie s-o asculte pe Daciana, să mânânce sănătos”, a adăugat mama premierului.

Foto: capital.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *