marți , 2 martie 2021

Barbara Walters și ierarhia valorilor sale: Amal Clooney, cea mai fascinantă persoană din lume?!

AmalFoto: express.co.uk

Într-o lume în care există oameni de știință care fac descoperiri extraordinare, medici, conservaționști, pompieri, artiști – eroi care, într-un fel sau altul, salvează vieți, Barbara Walters a desemnat-o pe soția lui George Clooney drept cea mai fascinantă persoană de pe planetă în anul 2014.

Un gest care spune multe despre societatea în care trăim: în lista sa anuală de personalități care contează pentru ea, Barbara Walters a așezat-o pe Amal Alamuddin – o avocată neîndoielnic talentată, de ale cărei calități umane probabil nu se îndoiește nimeni – în topul ierarhiei, numind-o „cea mai fascinantă persoană din lume”. Potrivit ABC News, Walters a declarat că nunta lui Alamuddin cu George Clooney a fost „perfectă” și a lăudat mai ales pălăria și rochia de mireasă purtate de avocată în ziua nunții, care a avut loc în luna septembrie. Să fi fost atât de gustos somonul servit la nunta lui Clooney, încât s-o determine pe Barbara Walters să-și declare public admirația față de o persoană care nu a ieșit cu nimic în evidență, în afară de tocmai faptul că a devenit soția lui George Clooney?

Pe lista celor mai fascinanți oameni din lume întocmită de prezentatoarea de televiziune se mai numără Taylor Swift, Oprah Winfrey, Scarlett Johansson, George R.R. Martin (ce surpriză!), Michael Strahan, Chelsea Handler sau Neil Patrick Harris.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus