duminică , 27 noiembrie 2022

Barbații preferă femeile care râd la glumele lor, decât pe cele glumețe

LaughFoto: eligeblemagazine.com

Dacă vrei să cucerești un bărbat, nu te strădui să fii amuzantă, ne sfătuiesc „specialiștii”, pentru că bărbații preferă femeile care râd la glumele lor, mai degrabă decât pe cele glumețe.

Un studiu realizat la Universitatea din Miami și dat publicității de curând arată că bărbații nu se simt foarte atrași de femeile care fac glume. Puși să aleagă între o femeie care face glume și una care mai mult râde la glumele lor, participanții la studiu au înclinat spre cea de-a doua categorie, notează Daily Mail. Din fericire, femeile nu-și fac prea multe griji dacă glumele lor sunt sau nu apreciate, ci se pare că le plac bărbații care le pot face să zâmbească, mai arată studiul. Asta, susțin psihologii, pentru că femeile consideră capacitatea de a face pe cineva să râdă drept un semn de inteligență și văd în asta, inconștient, semnalul unor gene bune, pe care și le-ar dori multiplicate mai departe, în copiii lor.

Realizatorii studiului au chestionat peste 80 de bărbați și femei participanți la acest studiu, întrebându-i cât este de important pentru ei faptul de a avea un partener care îi face să râdă. Rezultatele s-au potrivit cum nu se poate mai bine: bărbații preferă să fie ei cei care fac glume, iar femeile apreciază partenerii bine înzestrați cu simțul umorului.

Desigur, fetele glumețe nu e cazul să-și facă probleme: există o mulțime de bărbați care nu și-au antrenat prea mult umorul, iar aceia caută o parteneră căreia simțul umorului nu-i lipsește.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus