vineri , 18 iunie 2021

Barbra Streisand a pozat provocator, la 74 de ani

barbra-streisandfoto

Vă aduceți aminte de fotografiile senzuale în care Sophia Loren a apărut, la 78 de ani, în calendarul Pirelli din 2008? Ei bine, de data asta, Barbra Streisand – în vârstă de 74 de ani – e vedeta unui pictorial provocator, în revista „W”.

Au trecut mai bine de patru decenii de la apariția filmului „The Way We Were”, în care Barbra Streisand și Robert Redford au spus una dintre cele mai inedite povești de dragoste de la Hollywood. Nu doar scenariul rămâne însă memorabil, ci și silueta atrăgătoare a eroinei principale, care, azi, la 74 de ani, are aceleași picioare frumoase și o alură zveltă, demnă de pus pe coperta unei reviste.

În cel mai nou număr al publicației „W”, Streisand apare într-o fotografie sexy, purtând doar o cămașă cu cravată și pantofi cu toc. Cu Photoshop sau nu, artista arată impecabil, iar dacă stilul ei de viață curpinde câteva restricții culinare și multă mișcare, cu siguranță acestea au dat roade.

james-brolin-barbra-streisandfoto

În interviul care însoțește fotografiile, Streisand a mărturisit că a avut mereu sentimentul că bărbații din jurul ei s-au temut să o curteze, din cauza celebrității sale. „Cred că a existat mereu o anumită doză de intimidare și frică”, a spus artista, adăugând că pe soțul ei, actorul și regizorul James Brolin, l-a cunoscut la o „întâlnire oarbă”, aranjată de altcineva. „M-am întâlnit cu el la cină și mă așteptam să văd un gen de bărbat care trăiește în munți, un tip cu barbă. Dar el între timp își tăiase părul și barba și l-am întrebat: Cine și-a bătut joc de părul tău? Mai târziu, mi-a spus că atunci s-a îndrăgostit de mine. Bărbatului meu îi place să audă adevărul, ceea ce e neobișnuit”, crede Barbra Streisand.

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 20 de ani. În trecut, Streisand a mai fost căsătorită cu actorul Elliott Gould, cu care are un copil, Jason Emanuel Gould, artist la rândul său.

Citește și:

Sharon Stone a pozat goală pentru revista Harper’s Bazaar

Salma Hayek a pozat topless, la 48 de ani

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus