vineri , 22 septembrie 2023

Basistul trupei U2, Adam Clayton, s-a căsătorit în Franța – GALERIE FOTO

Clayton1

Basistul trupei U2, Adam Clayton, s-a căsătorit cu logodnica lui, Mariana Teixeira De Carvalho, în cadrul unei ceremonii care a avut loc duminică, la un castel din Franța. La eveniment au luat parte artiștii U2, precum și supermodelul Christy Turlington.

Adam Clayton (53 de ani) și Mariana Teixeira De Carvalho (35 de ani) s-au cununat civil pe 4 septemmbrie, la Dublin, iar duminică s-au căsătorit religios și au sărbătorit momentul printr-o petrecere organizată Château de la Napoule, situat în apropiere de Cannes. De la eveniment nu au lipsit colegii lui Clayton din trupa U2, Bono și The Edge, și nici supermodelul Christy Turlington. După câteva ore petrecute la castel, invitații s-au mutat pe yachtul lui Bono, bucurându-se de o croazieră în largul Mării Mediterane, și s-au oprit apoi la vila pe care solistul U2 o deține, împreună cu The Edge, în localitatea Eze-sur-Mer.

Adam Clayton și Mariana Teixeira De Carvalho s-au logodit în luna februarie, la Rio de Janeiro. Clayton a mai fost logodit cu supermodelul Naomi Campbell.

Nunta Adam Clayton

Sursa: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *