vineri , 8 decembrie 2023

,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” domină box office-ul românesc

batman superman

Pentru al doilea weekend consecutiv, filmul ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei.

Cu un total de 213.280 spectatori pâna în momentul de faţă, producţia Warner Bros. Pictures a cumulat venituri totale de 4.483.780,35 lei în doar o săptămână de la premiera sa cinematografică. La nivel mondial, succesul înregistrat de producţia Warner Bros. Pictures, „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” se traduce într-un box office internaţional de peste 500 de milioane de dolari.
Filmul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” a avut premiera în cinematografele din România pe 25 martie, când i-a adus pe Henry Cavill şi Ben Affleck într-o confruntare epică, sub îndrumarea regizorală a lui Zack Snyder.
Pe lângă Henry Cavill şi Ben Affleck, din distribuţia filmului mai fac parte: Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane.
Filmul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii”poate fi urmărit în prezent în cinematografele din toată ţara.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *