miercuri , 29 noiembrie 2023

Beach waves forever

foto

Nici o tendință în materie de beauty nu mi-a plăcut mai mult, în ultimii ani, ca părul aranjat în așa fel încât să pară că tocmai ai venit de la plajă. Bineînțeles, ideal e chiar să ajungem la plajă, sau măcar la o piscină, să ne scufundăm după scoici, să uităm de tot ce ne îngrijorează și să ne lăsăm apoi pletele să se usuce libere, în suflul brizei, încă mirosind a sare. Mi se pare că orice femeie e mai frumoasă cu beach waves în păr și cu fața puțin sărutată de soare – doar un pupic, aplicat peste crema cu factor de protecție!

Vacanțele la mare durează însă doar câteva zile, după care adio plajă, briză, apă sărată, râsete și valuri în păr! Pentru cele care-și doresc o replică a verii în șuvițele lor, în tot restul anului, s-au inventat înlocuitori pentru apa mării și efectul vântului care adie pe plajă. Un salt spray (o poțiune cu sare de mare) și un ondulator care te cârlionțează automat pot recrea frizura de vacanță în câteva minute. Eu mi-am luat unul, de curând, din ăla tip baghetă, pe care înfășori șuvițele, rând pe rând, și le presezi cu o clapetă timp de câteva secunde. După aia am pus ochii pe acesta, de la Philips, pe care l-am văzut cum acționează în mai multe tutoriale pe YouTube.

Foarte tare mă tentează aparatul ăsta Pro Care, l-ați folosit careva? Apoi, pentru îndepărtarea părului, are Philips niște epilatoare de ultimă generație, inclusiv celebrul Lumea, cu IPL, despre care aud numai de bine și tare aș vrea să-l probez.

Nu folosesc ondulatorul după fiecare spălare, pentru că n-am timp să mă moțez în oglindă atât de des. Dar de fiecare dată când când investesc în asta 20 de minute, rezultatele sunt foarte mulțumitoare. Buclele rezistă o zi-două, nu la intensitatea de la început, dar cât să poți purta fără grijă părul desfăcut.

foto

Pont: lăsați vârfurile neondulate (o porțiune de vreo doi centimetri), altfel părul o să arate aranjat excesiv, ca și cum ați fi fost la coafor, când ideea e să arătăm ca și cum am fi trăit pe plajă vreo trei luni. 🙂

O altă modalitate de a obține un fel de beach waves este să aplicați un pic de spumă, când părul e încă umed, și fie să-l lăsați să se usuce natural, sau să-l uscați cu difuzorul, cu capul în jos, pentru volum. Rezultatul nu va fi același ca după folosirea ondulatorului, dar e o variantă mai rapidă, pentru grăbite și pentru leneșe ca mine. 🙃

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *