vineri , 22 septembrie 2023

Bebeluși pe Facebook: pozele lor apar în social media la doar o oră după naștere

Babies working at laptop

  • Două treimi dintre părinți publică în social media fotografii cu bebelușii lor, la doar o oră după nașterea acestora
  • 62 % dintre părinți postează ei înșiși imaginile, în timp de 22 % dintre ele sunt publicate de alți membri ai familiei
  • Cea mai populară platformă de social media pe care apar astfel de fotografii este Facebook (77 %), urmată de Instagram (48 %)

Pe Facebook, Twitter sau Instagram, majoritatea bebelușilor își fac astăzi debutul în social media la doar o oră de la naștere. Mai mult de două treimi dintre ei apar online la scurtă vreme după ce vin pe lume, mai exact, în maximum 57 de minute de la eveniment, arată un studiu recent, publicat în Daily Mail. În timp ce 62 % dintre părinți au declarat că publică ei înșiși imaginile avându-i în prim plan pe copiii lor, 22 % dintre ele sunt postate de alți membri ai familiei. Cele mai populare platforme pentru publicarea acestor imagini sunt Facebook (77 %), Instagram (48 %) și Flickr (32 %). Sondajul a fost realizat de site-ul Posterista și a avut ca scop determinarea influenței pe care social media o are asupra felului în care părinții împărtășesc cu cei din jur informații despre copiii lor.

Un alt rezultat al studiului arată că 64 % dintre părinți publică fotografii cu copiii de cel puțin trei ori pe săptămână, și 21 % – de trei ori pe lună, în vreme ce doar 6 % au spus că nu publică niciodată fotografii cu micuții lor în social media.

Care sunt motivele pentru care oamenii publică în rețelele sociale fotografii de familie? Primul este acela că își doresc să ofere informații rudelor și prietenilor aflați la distanță (56 %). În proporție de 49 %, părinții au susținut că astfel își exprimă dragostea față de copiii lor, iar 34 % au spus că rețelele sociale sunt un loc ideal unde își pot pune la păstrare amintirile. Interesant este că 22 % au declarat cu sinceritate că publică fotografiile pentru a se lăuda și pentru a-i face invidioși pe alți părinți.

Foto: www.sheknows.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *