sâmbătă , 6 martie 2021

„The Best of Taraf”: Tudor Gheorghe, în concert la Sala Palatului

Tudor Gheorghe

Pe 14 mai, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Tudor Gheorghe și instrumentiştii Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas) vor dărui un spectacol de colecție, o chintesență a cântecului popular tradițional. „The Best of Taraf” cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară pe care maestrul Tudor Gheorghe le-a cântat pe atâtea scene alături de instrumentiștii săi.

„Trăim alături de o generație fascinată de limba engleză, care bagă englezisme d-astea și când e cazul și când nu e cazul. Atunci, ca să mă amuz, am zis The Best of Taraf”, spune Tudor Gheorghe.

Spectacolul va fi presărat și cu momente de interacțiune cu publicul. „Am fost apostrofat, uneori, cu pseudo-eleganță intelectuală, că după ce am făcut spectacole cu orchestre simfonice și coruri academice, n-ar trebui să mă cobor la un amărât de taraf, fie el și tradițional. Răspund pentru cei care mă înțeleg: mă înalț, dragilor, alături de taraf! Lângă ei mă simt mângâiat de Guguianu și Brâncuși, lângă ei îi aud pe Enescu și Zamfir care-mi șoptesc cum trebuie să rămân. Să rămânem. Credeți-mă!”.

Biletele pentru concertul „The Best of Taraf” sunt disponibile la prețuri variate, în funcție de categorie și, pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim de  la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas, de la casa de bilete a Sălii Palatului și online accesând,  www.eventim.ro sau www.vreaubilet.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Categoria VIP 200 de lei

Categoria I 150 de lei

Categoria II 120 de lei

Categoria III 100 de lei

Categoria IV 70 de lei

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus