duminică , 17 octombrie 2021

Best of Vienna”: spectacol Johann Strauss Ensemble, la Sala Palatului

BestofVienna

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble, sub bagheta dirijorului Russell McGregor, celebrează zece ani de concerte susţinute cu succes în prezenţa spectatorilor din România  şi continuă tradiţia cu un spectacol extraordinar de Crăciun, prezentat în cadrul unui turneu naţional sub titulatura Best of Vienna” – De 10 ani pentru români”.

Pe 17 decembrie, începând cu orele 20.00, Sala Palatului din Capitală va îmbraca haine de sărbătoare spre a le dărui spectatorilor o experienţă muzicală de înaltă ţinută, pe ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss. Un concert aniversar grandios, pentru care Johann Strauss Ensemble şi Russell Mc Gregor au pregătit un repertoriu deosebit, presărat cu momente artistice emoţionante, în interpretarea muzicianului Adrian Naidin şi a sopranei Letizia Quinn, prezenţi în calitate de invitaţi speciali.

La ceas aniversar, spectatorii se vor putea bucura de sunetul tipic austriac, de virtuozitatea şi de subtilitatea umorului de calitate – elementele cheie care stau la baza succesului internaţional al acestei orchestre de muzicieni de prim rang. Vom fi purtaţi pe valurile „Dunării Albastre” şi vom fi învăluiţi de celebrele valsuri vieneze, colinde şi cântece de iarnă.

Atracţia concertelor susţinute de orchestra austriacă se datorează, în mare parte, magnetismului lui Russel McGregor, dirijor şi prim-solist, deţinător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, „sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. În acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Johann Strauss Ensemble este probabil cea mai iubită orchestra austriacă de către publicul din ţară noastă. La aceasta stau mărturie zecile de concerte susţinute cu casa închisă în cadrul turneelor tradiţionale de Crăciun pe care le întreprind de 10 ani. Johann Strauss Ensemble a fost fondată în anul 1985 şi se bucură de ovaţiile audienţei de pe toate meridianele lumii. Membrii orchestrei sunt unii dintre cei mai talentaţi muzicieni din Austria, mulţi dintre aceştia fiind de naţionalităţi diferite, dar cu toţii colaborând cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg.

Biletele pentru concertul „Best of Vienna” sunt disponibile la Sala Palatului,  în magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Librăria Eminescu, în reţeaua agenţiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER şi online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro  şi www.ticketnet.ro. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: cat.IV – 49 lei, cat.III – 74 lei, cat.II – 99 lei, cat.I – 149 lei, VIP – 199 lei şi Golden VIP – 259 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus