sâmbătă , 2 decembrie 2023

Beth Hart revine în concert la București

beth hart

Beth Hart, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului în momentul actual, cântăreaţa despre care s-a spus ce este „obligatoriu de ascultat măcar o dată în viaţa”, nr. 1 în top Billboard Blues şi cea care a ridicat o sală întreagă în picioare la emoţionantul concert susţinut în vara anului trecut la Bucureşti, se ţine de cuvânt şi revine în România, pe 17 iunie, la Sala Palatului!

După o interacţiune cu publicul român pe care cântăreaţa a numit-o de-a dreptul „uluitoare”, Beth Hart a promis că va veni curând la noi în țară, şi iată că acest lucru se va întâmpla la mai puţin de un an.

Pe 17 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, cântăreaţa nominalizată la Premiile Grammy şi câştigătoare a nenumărate discuri de platină pentru albumele sale, cea a cărei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va încânta încă o dată publicul românesc cu show-ul său.

„M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!”, spunea Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din România a fost surprinzătoare. Cântăreaţa americană a fost impresionată de căldura cu care a fost întâmpinată, dar şi de faptul că publicul bucureştean îi cunoştea atât de bine piesele.

Artista nu a dezvăluit încă ce anume pregăteşte pentru show-ul de pe 17 iunie, de la Sala Palatului, dar este cunoscut faptul că Beth Hart obişnuieşte să schimbe setlist-ul pentru fiecare spectacol în parte şi, cu siguranţă, va pregăti multe surprize publicului pe care l-a îndrăgit chiar de la prima întâlnire. De altfel, la concertul din vara anului trecut, imediat după întâlnirea cu jurnaliştii, care i-au spus ce vor să asculte, Beth Hart a schimbat playlist-ul şi a introdus piesele dorite de aceştia. Şi pentru că unele dintre piese nu le mai cântase de mulţi ani, cântăreaţa americană le-a repetat chiar în holul Sălii Palatului. Cu siguranţă, însă, la concertul de pe 17 iunie, marile hituri ale lui Beth Hart vor putea fi ascultate de publicul bucureştean.

Bileţele cu preţuri de 250 lei la categoria VIP, 190 lei la categoria I, 150 lei la categoria 2, 120 lei la categoria 3 şi 90 de lei la categoria 4 pot fi procurate din reţeaua Vreau Bilet sau direct de la Casa de bilete a Sălii Palatului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *