vineri , 1 decembrie 2023

Bill Murray: cum știi că ți-ai găsit perechea

Nu a tras lozul câștigător la loteria căsătoriei, fiind divorțat de două ori, dar poate tocmai de aceea, sfatul lui Bill Murray ar trebui să conțină un adevăr important. La o petrecere la care a ajuns întâmplător, celebrul actor a explicat cum afli, în opinia lui, care e persoana alături de care-ți poți petrece restul vieții.

„Dacă ai pe cineva care crezi că e omul ales, nu începe să te gândești, în judecata ta comună: Ok, hai să stabilim o dată. Hai să plănuim o petrecere și să ne căsătorim! Du-te cu omul acela într-o călătorie în lumea largă. Cumpărați-vă bilete de avion și călătoriți în locuri unde e greu de ajuns și de unde e greu de plecat. Și când vă întoarceți, când aterizați la JFK, dacă încă sunteți îndrăgostiți de acea persoană, căsătoriți-vă la aeroport”, a spus Bill Murray.

Starul a declarat aceste lucruri în vara lui 2014, când a ajuns din întâmplare la o petrecere a burlacilor ce avea loc în Charleston, South Carolina. Ulterior, viitorul mire, în cinstea căruia se organizase petrecerea, a împărtășit presei acest episod.

Una dintre reședințele lui Murray se află tocmai în Charleston, la malul Oceanului Atlantic, unde oamenii îl văd deseori pe actor, în restaurante sau pe stradă. Bill Murray trăiește, de altfel, o viață total atipică pentru un star hollywoodian. Artistul nu are un agent sau un PR, este foarte discret în privința vieții sale private și locuiește, mare parte din an, în casa lui retrasă, situată la malul oceanului – mai exact, pe plaja din Sullivan’s Island, în apropiere de Charleston.

Bill Murray a fost căsătorit de două ori și are șase copii.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *