luni , 2 octombrie 2023

Bolnavă de cancer, Anastacia a suferit o dublă mastectomie

Anas1

Anastacia a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, a dezvăluit chiar cântăreața, marți. Artista, care și-a anulat un turneu în luna februarie, spune că acum se află „în ultimele stadii de recuperare”.

Anastacia declară că se simte „pregătită să înceapă un nou capitol” în viața ei, după ce a fost supusă intervenției chirurgicale, informează bbc.co.uk. Cântăreața, în vârstă de 45 de ani, a câștigat lupta cu cancerul în 2003, când a fost operată și a urmat ședințe de radioterapie. „Întrucât octombrie este luna de creştere a gradului de conştientizare în privinţa cancerului mamar pe plan mondial (Breast Cancer Awareness Month), am vrut să mă folosesc de această ocazie pentru a sprijini o cauză care îmi este foarte dragă. Am fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară în viaţa mea, la începutul acestui an, şi în prezent mă aflu în ultimele stadii de recuperare după ce am suportat o mastectomie dublă. A fost o experienţă intensă, dar mă simt minunat şi pregătită să încep un nou capitol în viaţa mea. Breast Cancer Awareness Month oferă tuturor acelor femei care se luptă cu această boală şansa de a deveni mai puternice şi de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viaţa de două ori. Voi continua lupta şi mă voi folosi de vocea şi de celebritatea mea pentru a sprijini aşa cum pot această cauză”, a spus Anastacia, marți.

Artista și-a anulat cele 13 concerte programate pentru luna aprilie a acestui an în mai multe țări europene, spectacolele fiind incluse în turneul de promovare a celui mai nou album al ei, „It’s A Man’s World”.

Foto: www.fanpop.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *