vineri , 5 martie 2021

„Bolnavul închipuit”, un spectacol invitat la Teatrul Masca

Masca1

Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila din Pitești va prezenta pe scena Teatrului Masca spectacolul Bolnavul închipuit”, ultima dintre comediile lui Molière.

Invitația a fost lansată ca parte a proiectului „Cu teatrul prin țară”, inițiat de Teatrul Masca, care va include turnee și schimburi de experiență. „Sâmbătă seara, în timp ce noi vom fi prezenți pe scena din Pitești cu Flecărelile Femeilor,  la Teatrul Masca veți putea urmări un spectacol extraordinar, după un text de Molière, cunoscut ca maestru al comediilor de moravuri. Un spectacol inedit, cu dueluri verbale pline de umor, în care comicul este pe alocuri susținut chiar prin forța de sugestie a personajelor pe care dramaturgul le aduce în scenă!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.
Piesa, la fel de actuală ca și acum 330 de ani, tratează cu umor viciile la modă luate drept virtuți și-n ziua de azi: făţărnicia, ipocrizia și grandomania. Optimismul lui Molière nu este altceva decât un tratament prin artă asupra publicului aflat în suferință.
Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus