sâmbătă , 24 iulie 2021

Bonnie Tyler, despre Eurovision: „Nu pot concura cu cei care se dezbracă”

'Rock meets Classic 2013' In Berlin

Cariera sa în muzică se întinde pe aproape jumătate de veac, însă Bonnie Tyler este conștientă de faptul că nu doar vocea sa va conta în competiția de la Eurovision, care va avea loc în Suedia, în luna mai. Artista, în vârstă de 61 de ani, spune că nu poate concura cu toți artiștii gata să se dezbrace pe scenă, de dragul voturilor publicului.

Într-un interviu acordat publicației britanice Daily Mail, Bonnie Tyler vorbește despre participarea sa la concursul muzical, alături de artiști tot mai excentrici pe an ce trece. „E complicat la Eurovision Song Contest, pentru că nu e vorba numai despre muzică, nu-i așa? Unele dintre videoclipuri… Mi-au fost arătate câteva și nu pot concura cu cei care se dezbracă. Eu doar interpretez un cântec, alături de șase muzicieni. Fiecare artist are dreptul la o echipă de șase oameni pe scenă”, a declarat Bonnie Tyler. Cu toate astea, cântăreața este optimistă și speră ca grație capacităților sale vocale, să ajungă cât mai departe în competiție. „Dacă se va judeca după muzică, cred că am o șansă foarte bună, dar nu e vorba numai despre asta. E vorba despre politică, precum știți”, a spus Tyler. „De obicei, Marea Britanie votează pentru Irlanda, iar Irlanda votează pentru Marea Britanie. Dar eu am succes în multe țări europene, așa că asta ar putea întoarce puțin lucrurile în favoarea noastră; eu am să dau tot ce am mai bun”, a adăugat Bonnie Tyler.

Finala internațională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai, la Malmö și va putea fi urmărită în direct, la TVR. Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie cu melodia „Believe In Me”, în timp ce pentru România, Cezar Ouatu va cânta piesa „It’s My Life”.

Foto: thetimes.co.uk

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus