miercuri , 22 septembrie 2021

Bonnie Tyler și Smokie cântă împreună la București

Bonnie Smokie

Despre muzica anilor ’70- ’80 se spune că face parte din perioada de aur a muzicii universale” şi este, fără nicio îndoială, căutată şi astăzi, de toate generaţiile. Anual ne trec pragul numeroşi artişti internaţionali de legendă, pentru a-şi bucura fanii din România cu melodiile celebre care au marcat cele mai reuşite party-uri din adolescenţă noastră. Dar cum ar fi dacă romanii ar reedita ideea baieram-ului” de altădată, şi ar experimenta sentimentul satisfacţiei totale, luând parte la două concerte în aceeaşi seară, susţinute de doi dintre cei mai reprezentativi artişti ai celor mai frumoşi ani?

Internaţional Best Project lansează în România un nou concept de concerte, menit să le ofere iubitorilor de show-uri live seri muzicale de neuitat, cu program extins. Aavantajul major al spectatorului care optează pentru acest tip de eveniment constă în faptul că biletele sunt tarifate la preţurile afişate pentru un singur concert.

În data de 14 octombrie 2014, la Sala Polivalenta, Bonnie Tyler și Smokie, două nume legendare, îşi vor aduna fanii într-un singur loc pentru a le oferi două concerte de tip GREATEST HITS, cu peste trei ore de muzică 100% live. Spectatorii îşi vor putea aplauda, la scenă deschisă, artiştii preferaţi şi vor putea fredona refrenele celor mai mari hituri.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de copii, îşi va delecta publicul cu piese precum „It’s A Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”, „Lost în France”, „Goodbye to the Islands”, dar şi cu multe alte surprize ce îi vor face pe nostalgici să tresalte de bucurie.

Nici trupa Smokie nu se va lăsa mai prejos! Artiștii sunt nerăbdători să revină pe scena Sălii Polivalente pentru o distracţie pe cinste, alături de toţi cei care au umplut, ani la rând, sălile de spectacol din toată ţara. Seara de 14 octombrie 2014 va fi precum o sărbătoare a muzicii anilor 70 – 80, celebrată cu multă muzică de calitate. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistenţă: „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”,  „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, şi bineînţeles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Vreau Bilet şi pot fi achiziţionate de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Librăria Eminescu, şi online prin WWW.VREAUBILET.RO. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, astfel: VIP – 255 de lei, cat.I- 225 de lei, cat.II – 195 de lei, cat.III –  175 de lei şi cat IV – 125 de lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus