vineri , 22 septembrie 2023

Brian May, chitaristul Queen, cântă pe 14 martie la București

brian may

Luni seara, pe 14 martie, la Sala Palatului, Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, va concerta pentru prima dată în România. Spectacolul, ce face parte din turneul european „One Voice”, reprezintă un proiect muzical de suflet, pe care artistul l-a conceput alături de solista britanică Kerry Ellis, una dintre cele mai apreciate interprete de pe Broadway. Show-ul include atât creaţii originale, cât şi melodii celebre, printre care şi câteva hituri Queen, alături de numeroase alte piese ale unor trupe cunoscute.

Anul 2016 pare să fie anul Queen pentru fanii muzicii live din România, deoarece aceştia nu vor avea doar una, ci două ocazii să-l întâlnească live pe Brian May, celebrul chitarist, compozitor şi membru fondator al trupei care a făcut istorie. Dacă pe 21 iunie, în Piaţa Constituţiei, publicul va putea să vadă un show original Queen, în cadrul uneia dintre cele mai spectaculoase producţii ale momentului, primăvara aceasta, cei dornici să descopere şi o altă fată a chitaristului Brian May nu vor vrea să rateze show-ul de la Sala Palatului. Luni seara, artistul promite un concert special, extrem de personal, rezultatul unui proiect mai lung, desfăşurat alături de Kerry Ellis, artistă de origine britanică nelipsită din musicalurile londoneze. Într-o atmosferă intimă, relaxată, dar deopotrivă plină de emoţie, Brian May aduce în faţa publicului o suită de compoziţii noi, unele dintre ele creaţii proprii, dar şi o serie de reinterpretări inedite ale unor piese celebre. Chitaristul va cânta inclusiv câteva dintre cele mai iubite hituri ale trupei sale, oferind astfel celor prezenţi o versiune nouă, personală, a pieselor originale Queen.

Ce trebuie să știți înainte de concert

Spectacolul de la Sala Palatului va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00. Se recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări ce pot apărea la porţile de acces.
La spectacol nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.
În ceea ce priveşte prezența copiilor, aceasta nu este recomandată din cauza sunetului puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces la spectacol doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.
Ultimele bilete rămase disponibile mai pot fi achiziţionate online, pe www.eventim.ro, dar şi din reţeaua magazinelor afiliate (Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV), la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 121.50 lei, 175.50 lei, 247.50 lei, 337.50 lei sau 436.50 lei, preţuri la care se adăugă comisioanele de ticketing.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *