vineri , 8 decembrie 2023

Cabral și-a cerut soția de nevastă a doua oară. Andreea: „A fost ca-n filme!”

MAIN CA

Cabral, prezentatorul emisiunii Poveștiri de noapte”, a cerut-o în căsătorie pentru a doua oară pe soţia sa, Andreea, actriţa din Inimă de ţigan”, de la postul Acasă.

Cabral mărturiseşte că totul a început de la un film de dragoste pe care l-a văzut împreună cu Andreea: „Acum vreo câteva luni am văzut cu nevastă-mea un film de dragoste. Ea s-a emoţionat toată la scena cererii în căsătorie şi cu ochii în lacrimi şi un uşor reproş în ton mi-a spus: Ce frumos! Din cauza ta eu n-o să mai trăiesc asta niciodată. Am înghiţit în sec, am tăcut, dar am băgat la cap. Şi fiindcă o ştiu pretenţioasă, am avut ceva emoţii. Am vrut ca surpriza să fie mai ceva ca-n film, păi nu-s eu mai tare că oxigenatul ăla de Bradley Cooper?”

Andreea îşi aminteşte cu mult drag momentul petrecut în urmă cu câteva zile şi cu zâmbetul pe buze recunoaşte că nu s-ar fi aşteptat: „După mai mult de șase luni, nu mă mai aşteptăm să fi înţeles ceva din apropo-ul meu discret. Săptămâna asta am ajuns la Braşov şi, din senin, seară ne-am făcut program separat de gașcă. Aşa că am ieşit să mâncăm ca porumbeii la un restaurant cocoţat sus, deasupra oraşului. L-am văzut pe Cabral că se tot foia, de parcă îşi făcea curaj, dar cum era să fac legătura cu filmul de anul trecut?”

Multă emoţie, bucurie, cei doi au avut parte din plin de toate acestea, deşi s-a întâmplat pentru a doua oară: „Întâi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să ne reînnoim jurămintele la biserică anul ăsta. I-am zis că da, că ar fi foarte frumos, că mi-ar plăcea tare. La un moment dat a venit lângă mine, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de soţie. Cu inelul în mână, cu emoţie în glas, cu genunchiul pe podea… ce să mai, ca-n filme! Normal, mi-au dat lacrimile, cu tot cu un ospătar de faţă, care ospătar tare nedumerit a rămas. Ne-a urat, totuşi, felicitări şi casa de piatră!”, povesteşte Andreea.

Iar Cabral adăugă: “Eu sunt tare fericit s-o văd că-i place inelul la nebunie. Se lauda cu el de zici că-i rupt din stele”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *