vineri , 22 septembrie 2023

Cadou de la Pandora: sărbătorim 10.000 de prieteni

Dragilor, e timpul să vă facem un cadou! Cu ajutorul partenerilor noștri de la PANDORA, sărbătorim gașca de peste 10.000 de prieteni de pe Facebook.

PANDORA e genul acela de brand despre care-ți vine să spui, clișeic, că nu mai are nevoie de nici o prezentare. Bijuteriile lor ne-au luat ochii cel puțin o dată, și felul în care sunt concepute, cu tematici deosebite, le fac foarte dezirabile și ușor de ales.

Nu de mult, PANDORA a lansat o serie de accesorii dedicate prieteniei: brățările Moments, din material textil, disponibile în cele mai vesele culori şi care pot fi purtate suprapuse. Apoi, sunt nenumărate pandantive realizate din argint 925 sau aur, care pot fi adăugate atât pe brăţări, cât şi pe coliere.

Dacă vă doriți ceva și mai inedit, aruncați o privire la acest accesoriu, care sugerează clasicele arme de seducție feminină: un pantof stilleto, un ruj roșu și o rochie neagră.

Sau poate vă tentează vreun inel? Găsiți, și credem că nu greșim când spunem, modele pentru toate gusturile.

Cât despre cadoul pentru voi, PANDORA l-a ales, și noi am fost de acord că are toate șansele să vă fie pe plac. O pereche de cercei din argint, cu zirconii și email:

Inițial, am vrut să alegem o persoană, la întâmplare, dintre toți cei care ați dat Like la pagina noastră (vă mulțumim!), și să-i trimitem cadoul. Apoi ne-am întrebat: cum să alegem un singur om, din peste 10.000? Ne depășește asemenea responsabilitate. 🙂 Așa că ne-am întors la varianta clasică, de tragere la sorți prin mult mai neutrul random.org.

Dacă locuiți în România, vă invităm pe pagina noastră de Facebook, să lăsați într-un comentariu răspuns la întrebarea:

CARE E BIJUTERIA TA CEA MAI DRAGĂ?

Vom trage la sorți răspunsurile voastre joi, 17 august.

IMPORTANT: Ca să vă putem include în numărătoare, vă rugăm să lăsați comentariile voastre DOAR la postarea acestui articol, care, timp de o săptămână, va apărea prima pe pagina noastră de Facebook.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare de la PANDORA sunt dedicate momentelor de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.100 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,100 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

Semnat de

4 comentarii

  1. Petre Florina Elena

    Bijuteriile preferate sunt pandantivele in forma de inimioara!

  2. Când e vorba de Pandora bijuteria preferată este … Toate. Dar ok, am o preferință specială pentru inelul regal, cel sub forma de coroană. Binenteles că sunt deja posesoare, cine a văzut fan de ceva care nu deține ceva-ul already 😂😂😂. Dar iată, cercei nu am, de acolo și entuziasmul participării. În plus, sunt printre – sper eu – primi fani Larevista.ro . La mai mare și felicitări pentru concursuri dar mai ales pentru content-ul excepțional!

  3. Bijuteria mea preferata este o bratara din turcoaze.

  4. Feteloooor! Mergeti pe pagina de Facebook si comentati acolo, va rog! Sper din suflet sa vedeti raspunsul meu la timp si sa puneti acolo comentariile, ca sa pot sa va numar cand trag la sorti!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *