miercuri , 30 noiembrie 2022

Când ușurătatea se cam îngreunează

Usuratatea

Dacă mă întrebați care e forma mea fizică ideală, ea se aseamănă cu cea a fetei din fotografie. De mai bine de patru ani, de când am început să fac sport și (mai târziu) yoga, am muncit ca să ajung la starea pe care v-o transmite această femeie – minunata ușurătate a ființei (mi-e dor de Kundera).

Dar ce se întâmplă când stai o lună în America? Mănânci măcar cinci burgeri cu cartofi prăjiți, iar ușurătatea se cam îngreunează și se mișcă de parcă ar fi scos-o cineva din circuit.

Mi-am permis acest răsfăț pentru că Atlanta e un fel de rai al restaurantelor internaționale și n-aveam cum să mă privez de bunătăți chiar acolo! În acea lună, n-am făcut (de lene) decât două antrenamente de yoga, așa că în seara asta mi-am luat prima porție de sport adevărat, de când m-am întors. Mi s-au perindat prin fața ochilor toți burgerii cu care m-am îndopat, mai ales ăla imens de la Poe’s Tavern – un monstru caloric, ceva de nedescris, vă doresc și vouă măcar o dată-n viață. Dar până aici i-a fost, n-am nici o îndoială, în seara asta l-am dat jos.

Mai am patru.

P.S. Nu mai pun la socoteală les croissants cu unt (fără număr), alea fac oricum parte din dieta zilnică…

Urmăriți jurnalul meu american și pe Facebook, sub hashtag-ul #corinainamerica!  

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus