vineri , 14 mai 2021

Care este singurul accesoriu sexy la un bărbat și unde îl puteți găsi

SexyFoto: tumblr.com

(P) N-am fost niciodată înnebunită după accesoriile bărbătești. Purtate de bărbați, vreau să spun. După bărbați care poartă accesorii mi s-a întâmplat să-mi pierd capul, dar de fiecare dată când îi vedeam zăngănind câte o brățărică la încheietură sau afișând câte un inel bizar pe deget, le acordam în mintea mea câte o bilă neagră. Nici după lanțuri cu pandantiv – oricât de interesant ar fi – nu mă omor deloc. Singurul accesoriu care mi se pare cu adevărat masculin, sexy și atrăgător la un bărbat e ceasul.

Cum nu mă pricep la ceasuri, adică nu prea fac diferența între unul performant și unul care doar îți arată cât timp a mai trecut, primul lucru pe care-l remarc e designul. Așadar, nu e nevoie de vreun Vacheron Constantin sau de un Rolex unicat ca să-mi atragă privirea, deși sunt convinsă că mi-ar atrage-o imediat după ce aș studia brațele bărbatului din fața mea. Dar am văzut ceasuri care costau nici cât chiria lunară a unei garsoniere în București și care arătau excelent. Poate că bărbații care le-au ales pur și simplu știau să le poarte, iar când știm să purtăm un lucru și nu ne poartă el pe noi, îi conferim valoare și farmec în ochii celor din jur.

Tocmai de aceea e atât de important să ne cumpărăm lucruri care ne reprezintă cu adevărat, care sunt în ton cu felul nostru de a fi și cu ritmul nostru de viață. Regula mea, când caut să-mi cumpăr ceva, e să privesc în ansamblu toată oferta, cu relaxare. Primul lucru pe care mi se oprește privirea are toate șansele să-mi placă până la capăt. Dacă și când îl observ mai de aproape îmi place la fel de mult, sau și mai mult, atunci e aproape sigur al meu. Cam la fel ca și cu bărbații. 🙂

Cauți ceas? Ai ajuns în locul potrivit

Dacă îți dorești un ceas și nu știi, încă, ce ți s-ar potrivi, și nici nu vrei să-ți cheltuiești salariul pe cinci ani pentru el, îți recomand să-ți petreci măcar câteva minute pe cautceas.ro. Site-ul are o ofertă vastă, și e greu să nu te oprești în fața unuia dintre modele, cu gândul că ți-ar sta bine și s-ar potrivi cu tine și cu tot ce te definește. Ceasuri sport, elegante sau casual, sau combinații între ele, gata să răspundă oricărui capriciu estetic și să se asorteze oricăror ținute. Dacă ar fi să aleg eu un ceas pentru un bărbat drag, m-aș opri, probabil, la un model clasic, cu un cadran rotund și o curea din piele, cum e modelul acesta de la Yves Camani Roubion.

cautceas.ro

Costă 360 de lei, iar la comenzile de peste 300 de lei de pe cautceas.ro, livrarea este gratuită oriunde în țară și se face în 24 de ore. În plus, ceasurile au doi ani garanție și se pot achita și în rate, cu un simplu card conceput să plătiți în acest sistem.

Consultați întreaga ofertă și cumpărați deștept!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus