sâmbătă , 31 iulie 2021

Carla Bruni Sarkozy: M-am simțit ușurată când soțul meu a pierdut alegerile

CarlaNicolas

Carla Bruni Sarkozy povestește cum a început povestea sa de dragoste cu Nicolas Sarkozy și mărturisește că s-a simțit ușurată în momentul în care soțul său a pierdut puterea politică în Franța. Modelul și cântăreața, care tocmai a devenit imaginea unei noi campanii a casei Bulgari, a lansat de curând și un nou album. Materialul cuprinde o melodie dedicată soțului său, pe care-l strigă, din când în când, „Raymond”.

Într-un interviu acordat emisiunii de televiziune „CNBC Meets…”, Carla Bruni Sarkozy își amintește cum a început relația sa cu fostul președinte francez. Cei doi au stârnit multe comentarii când s-au căsătorit, la doar trei luni după ce se cunoscuseră la o petrecere, în 2008, Sarkozy fiind proaspăt divorțat de soția sa, Cécilia. „A fost dragoste la prima vedere. Trebuie să spun că am plecat împreună de la petrecere. Oamenii erau… (râde) și ne-am căsătorit trei luni mai târziu”, a declarat Carla. Artista are un copil, Aurelien (11 ani), dintr-o relație anterioară cu filosoful francez Raphael Enthoven.

Întrebată ce a atras-o la Nicolas Sarkozy (58 de ani), care are trei copii din căsnicia sa anterioară, Bruni a răspuns: „Nu știu, inteligența sa, carisma, bunătatea lui, felul de a vorbi. Ce e de iubit la o persoană? E greu de spus. Văd cât de multe calități are, dar de acolo vine dragostea? Nu. Eu cred că e o potrivire, știi. E o scânteie. Cred că este un mister”.

„Am fost foarte fericită să plec de acolo”

În perioada în care Sarkozy era președinte, în octombrie 2011, Carla a dat naștere primului copil al cuplului, o fetiță pe care au numit-o Giulia. Astăzi, spune că s-a simțit ușurată atunci când soțul ei a pierdut alegerile în Franța, în 2012, în favoarea lui Francois Hollande. „Am fost foarte fericită să plec de acolo și am fost foarte fericită să petrec cinci ani la Elysée. Am fost de asemenea ușurată, pentru că bărbatul meu este acum mult mai disponibil. M-am gândit că s-ar putea odihni puțin, că s-ar putea întoarce la o viață normală și că poate avea mai mult timp pentru copii. Unul dintre copiii lui are deja un copil, la rândul lui, deci soțul meu este bunic și avem o viață de familie frumoasă. E bine, pentru că presiunea dispare, iar asta este cu adevărat plăcut”, a declarat Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani.

Probabil că tocmai din acest motiv, Carla și-a putut relua activitatea de model – acceptând să devină imaginea unei noi campanii Bulgari – și pe cea de cântăreață. Vara aceasta, ea a lansat cel de-al patrulea album al său, intitulat „French Little Songs”. Bruni spune că își găsește inspirația „în viață” și a dezvăluit că unul dintre cântecele incluse pe noul disc este dedicat soțului său. Piesa se cheamă „Mon Raymond”, iar Carla explică alegerea acestui nume: „Bineînțeles, soțul meu nu se numește Raymond, îl cheamă Nicolas, dar m-am gândit că Raymond este un nume bun. Este de modă veche și e foarte franțuzesc. I-am spus: Am să scriu despre tine un cântec pe care am să-l numesc Raymond, te superi? Mi-a spus că nu, iar de atunci îl strig uneori Raymond, doar ca să ne distrăm! E doar un cântec de dragoste care descrie cum îl văd eu, ce simt pentru el. Este amuzant, pentru că el a fost o persoană aflată atât de mult în atenția publicului, iar acest cântec este ca un ochi care-l privește într-un mod foarte intim”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus