vineri , 1 decembrie 2023

Casting la Teatrul TAG

Teatrul TAG – Theatre Arts Group din București invită la casting actori profesioniști pentru a se alătura unei trupe creative, care se antrenează zilnic.

Castingul presupune două etape de selecție. În primă instanță, cei interesați trebuie să trimită un email pe adresa tagadream@gmail.com, la care să atașeze un CV, trei fotografii și un text de cel mult o pagină în care să își facă o scurtă descriere și să explice de ce ar dori să facă parte din trupa TAG. Actorii selectați vor fi apoi invitați să participe la un casting la sediul teatrului, în perioada 24 – 28 iulie. În urma castingului, teatrul TAG îi va desemna pe noii săi membri, care vor participa la un workshop de pregătire în prima săptămână a lunii august.

„Căutăm actori cu spirit tânăr, într-o continuă descoperire de sine, care sunt dispuși să vină cu propria lor contribuție artistică. Oferim un spațiu de exprimare generos, cu piese exclusiv în premieră pentru România și cu un antrenament zilnic, care asigură o conectare între corp, minte și spirit, cele trei elemente cu care se lucrează intens la #TAG”, spune Gabriela Dumitru, director artistic al Teatrului TAG.

#TAG e un spațiu de creație nou și experimental, bazat pe un concept bine definit: un permanent antrenament al actorului, workshop-uri cu cei mai buni profesori în domeniu și piese bazate exclusiv pe texte în premieră pentru România. Tocmai de aceea, #TAG a propus din start o trupă formată din actori angajați, fiind singurul teatru privat cu o asemenea structură fixă. Actorii beneficiază constant de workshop-uri cu profesori de la reputatul The Actors Center din Londra, organizația britanică cu cel mai amplu program de dezvoltare profesională a actorilor consacrați sau la început de carieră.

Piesele teatrului #TAG sunt exclusiv adaptări ale unor texte în premieră, precum spectacolul „Clasa Conducătoare”, după Peter Barnes, o comedie neagră despre cei de la putere. În prezent, trupa TAG pregătește al doilea spectacol al teatrului – „Colaboratorii”, care va fi urmat de un musical – „Footloose”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *