miercuri , 29 noiembrie 2023

Cate Blanchett, despre secretul unei căsnicii reușite: Îi verific adresa de mail

Cate Andrew

Spune că are încredere în soțul său, dar că îi verifică în mod constant adresa de mail, pentru simplul motiv că acesta „detestă mailurile”. Cate Blanchett și Andrew Upton au împreună trei copii și sunt căsătoriți de 16 ani.

Actrița, în vârstă de 44 de ani, a declarat recent că ea și soțul său, dramaturgul Andrew Upton, împart aceeași adresă de mail, pe care ea o verifică mereu, având grijă să răspundă la mesaje. „Lucrăm împreună, iar în felul acesta ne sincronizăm viețile. Astfel pot să văd ce planuri are, nu e vorba despre faptul că nu aș avea încredere în el”, a spus Cate Blanchett, citată de Daily Mail.

Blanchett și Upton au trei copii, iar actrița de origine australiană spune că reușește să fie o mamă bună, în ciuda presiunii sub care trăiesc celebritățile. Poate și pentru că vedeta din „Blue Jasmine” continuă să locuiască la Sydney, unde viața ei funcționează, după cum spune, precum „o mașină bine unsă”. „Am un întreg sistem. Știu ce trebuie făcut până la sfârșitul serii și ce trebuie făcut până la finalul dimineții. Trei pachete cu mâncare, trei ghiozdane, trei seturi de uniforme pentru școală. Poate că sunt de modă veche, dar îmi place să-mi notez tot ce am de făcut”, a explicat artista.

Deși este una dintre cele mai solicitate actrițe de la Hollywood, Blanchett susține că nu a stat niciodată mai mult de șase zile departe de cei trei copii ai săi: Dashiell (12 ani), Roman (9 ani) și Ignatius (5 ani). „Când am filmat pentru Blue Jasmine, în San Francisco, au venit cu mine. În curând voi face un film despre Cenușăreasa pentru Disney, iar asta se va petrece în perioada vacanței lor, așa că vor veni cu mine din nou”.

Actrița a mai declarat că, uneori, detestă actoria. „Dar e o vocație, ceva ce mă simt obligată să fac. Nu e o muncă ușoară, dar o iubesc”, a completat Cate Blanchett.

Foto: www.popsugar.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *